Zau daca inteleg pentru ce primesti atatea laude. Pentru o zeama dintr-un morcov si o ceapa mica si niste galusti cu praf de copt (n-am auzit in viata mea, si nu sunt deloc tinerica, de praf de copt in galusti)? Macar de ar fi fost o supa buna de legume cu 2-3 morcovi, 2 cepe, o telina mai maricica, un pastarnac si o radacina de patrunjel. Dar numai un morcov si o ceapa mica? Ma lasi? Ce supa e asta? Sa nu mai vorbim de galusti ca m-ai lasat masca. Reteta asta a ta cred ca este pentru nepriceputele(ca sa nu zic altfel) si neindemanaticele in ale bucatariei. De galusti pufoase facute numai cu ou, un praf de sare si gris ai auzit? Nu trebuie decat sa bati albusul spuma tare cu un praf de sare, sa adaugi galbenusul si trei linguri de gris, amesteci usor pana incepe sa fosneasca amestecul si pui imediat cu o lingurita galustile in supa care nu trebuie sa clocoteasca, acoperi oala partial, lasi sa fiarba pana se umfla bine galustile. La sfarsit adaugi o cana cu apa rece, stingi focul si acoperi oala. Verdeata o pui inainte de apa rece, sau presari putina in farfurie la masa sau nu pui deloc, dupa dorinta. Vezi ca se poate mult mai usor si mai sanatos?