Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 4888 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

29.10.2009, 21:20

PapaBun 1

29.10.2009, 21:28

Tagliatellele sînt paste foarte versatile și suportă multe variante de rețete.
Cît despre fierbere, e bine să se fiarbă mereu (ca orice tip de paste, dealtfel) al dente. Fiindcă am văzut de multe ori recomandări prost făcute pe pachete, pe care, dacă le urmai, le fierbeai de nu mai înțelegeai nimic.
Eu recunosc însă că nu mai suport pastele făinoase obișnuite (albe), m-am obișnuit prea mult cu cele integrale, avînd și gustul mai pronunțat, să nu mai zic de cei 15-20 nutrienți în plus.
Arată bine produsul tău final, hearty - cum ar zice irlandezu'

Miha 1

29.10.2009, 21:54

Adica prietenoase?

Oana 1

29.10.2009, 22:09

Eu iau paste numai din grau dur, o sa iau si integrale

Adinuta 1

29.10.2009, 22:19

si eu am gasit la un magazin bio paste integrale la acelasi pret cu cele albe, asa ca am trecut pe ele si mie mi se par mai bune la gust. Nu am mai mancat cu chiftelute, dar cred ca-s tare bunute

Miha 1

29.10.2009, 22:21

Eu n-am vazut paste integrale la noi. Drept e ca nici nu m-am uitat special dupa ele.

ANCA 1

29.10.2009, 23:17

Super ideea, Miha! paste integrale sunt si prin hipermarketuri

Miha 1

29.10.2009, 23:31

Am notat pe viitoarea lista de cumparaturi

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui si legume in bulion