Taitei integrali cu faina de secara

de ANCA in Paste, 25 Apr 2010 | 11882 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.04.2010, 19:33

Bucataras 1

25.04.2010, 20:50

hai, ma, Ancutzo ca ti-am simtit lipsa

Brindusa 1

25.04.2010, 20:53

Anca, cat timp ii fierbi cand ii folosesti?

ANCA 1

25.04.2010, 21:32

Brandusa, abia i-am pus la uscat, dar la prima supa, in 2-3 zile, revin cu impresii, oricum nu se fierb decat putin mai mult ca cei cu faina alba. PS: Bucataras

dicarmencitta1957 1

25.04.2010, 21:48

Super,de cand nu am mai facut si eu o foaie de taitel....sunt super felicitari si 5 furculite de la mine.

ANCA 1

25.04.2010, 22:02

Carmencitta

Oana 1

25.04.2010, 22:39

Ancuta, uite ca nu-mi dadea prin cap sa fac taieteii cu faina de secara sau integrala...Arata super, super! Eu fac destul de des taietei de casa, de azi incolo ii fac integrali Sar'na pt. idee

ANCA 1

26.04.2010, 16:23

ionix 1

26.04.2010, 16:41

la favorite... te pup, mandro!

ANCA 1

26.04.2010, 21:27

Ionix, ma intrebam de ce nu apari.. sa-mi spui cum ti-au iesit

ionix 1

26.04.2010, 21:40

eh... sunt cam ocupata zilele astea... plus, astenia de primavara ma omoara... sau poate e norul alal jbokjdhcksdjlf sau cum s-o numi o sa-ti spun cum sunt ... si eu fac taitei in casa de cate ori am ocazia...

Sylvia 1

27.04.2010, 13:17

Super idee

ANCA 1

30.04.2010, 17:05

gata supa, s-au comportat excelent taieii la fiert, sunt foarte gustosi si se fierb in cca 10 minute.

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:22

felicitari pentru preparat , gustos si sanatos

nadina73 1

13.05.2010, 01:58

super vin cu 5 furculite primesc si eu?

ANCA 1

13.05.2010, 14:23

chiar am acum, uscati, intr-o punga de hartie, se pastreaza excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]