Tajine de pui cu lamaie

de mentasirozmarin in Pui, 11 Oct 2011 | 10012 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.10.2011, 15:33

trebuie sa fie bun

Lau 1

11.10.2011, 15:38

ce bine arata

diaconta 1

11.10.2011, 15:44

reteta minunata,documentarea foarte buna iar aspectul de nota 20 felicitari

Cris2711 1

11.10.2011, 15:53

alinutzika 1

11.10.2011, 16:08

arata minunat

danakarin 1

11.10.2011, 16:14


Cred si eu ca e teribila combinatia asta de mirodenii cu lamii si masline. Am s-o reproduc la prima ocazie.
Cit despre Londra, cred ca acuma acolo e cel mai cald din vestul europei!

LUK 1

11.10.2011, 16:22

cate aromee..o bunatate

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 16:23

multumesc, dragelor si dragilor, sunt tare bucuroasa ca va place (am avut ceva emotii la mixul de mirodenii, dar chiar a iesit la fix )!!!
va imbratisez cu drag din Londra (unde acum e chiar cald, dar si cand or veni ploile.....)
pupici!

adry88 1

11.10.2011, 16:25

arata excelent de bn si bun

aziz 1

11.10.2011, 16:49

in general la tajin se pun lamaii murate,daca pui lamaii verzi lasa un gust usor amar dar ce sa mai arata foarte bine si imbietor

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 17:05

mmmm ce bunatate

MIUTA 1

11.10.2011, 17:05

Excelent imi place

gaby_duceag 1

11.10.2011, 17:24

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 17:48

ai dreptate, aziz, in general la tajine se folosesc niste lamai conservate cu sare, insa au fost bune si lamaile proaspete. Trebuiesc totusi scoase din tava inainte de servire, pentru ca asa cum spuneai, pot lasa un gust usor amarui.
Multumesc frumos pentru precizare

danakarin 1

11.10.2011, 17:54

unde se gasesc lamii murate?? eventual la magazinele orientale- arabesti turcesti??

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:01

Arata superb

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 18:07

danakarin, cred ca ai putea gasi lamai murate la magazinele cu specific oriental. In orice caz, ma documentez si promit ca vin cu o reteta cat de curand

Rocsi 1

11.10.2011, 19:37

wawww ce combinatie de condimente si ce rezultat minunat

Anamaria7 1

11.10.2011, 22:41

mm, ce bine arata!

Bucataras 1

12.10.2011, 00:04

Andra,bine ai venit in rindul bucatarasilor . Sper sa-ti fim prieteni buni, caci, desi locuiesti in cel mai frumos oras din lume,Londra, stim ca nu iti este usor printre straini. Vorba buna si zimbetul sint la putere in siteul nostru!

mentasirozmarin 1

12.10.2011, 01:07

Va multumesc tuturor, deja ma simt tare bine in randul vostru si sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
Ma bucur sa gasesc o comunitate asa de vesela si de primitoare!
Pupici si imbratisari din Londra

adasev12 1

12.10.2011, 08:08

bine-ai venit in randul nostru andra super reteta ta, f spicey.....

Criss 1

12.10.2011, 10:42

Ce bogatie de arome si culori!

DIANA B 1

12.10.2011, 11:17

Ce nick interesant ti-ai aleees , iar reteta , trecuta la favorite

deliciousflavours 1

12.10.2011, 13:25

prezentare deosebita si cu siguranta si preparatul e pe masura!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas