Tartine cu icre de cega

de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 8783 vizualizari

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

27.01.2012, 16:03

pofta,pofta,pofta.............mmm

RuxyRux 1

27.01.2012, 16:28

Arata splendid...eu ma gandeam mai degraba cu decorul asta la sampanie...frisca si capsuni...

Ina 1

27.01.2012, 16:35

Rusii isi pun caviar pe toata lungimea degetului mare si cand duc paharul cu vodca la gura sorb aproape in acelasi timp si icrele si bautura O adevarata tehnica

RuxyRux 1

27.01.2012, 17:03

Foarte interesant...tari rusii astia!

Angelina_Elena 1

27.01.2012, 17:04

ce bine arata

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:22

Miha 1

27.01.2012, 18:12

Eu vreau whisky-ul.

mamaieelena 1

27.01.2012, 18:20

buneee

Ana_Maria269 1

27.01.2012, 18:28

Ina 1

27.01.2012, 18:35

Miha, am si coniac

Panacris 1

27.01.2012, 19:07

Eu votez cu Ruxy, o sampanie fara frisca si capsuni, da mai bine langa caviar!!! Eu mai am ceva icre negre de capelin in figider. Ma duc sa pun sampania la rece.

lia maria 1

27.01.2012, 19:09

s-a deschis sezonu de tartine da mie imi plac asa ca nu ma plang

laviniaticu 1

27.01.2012, 19:10

uaau ce buuuuun bun bun bun

Ina 1

27.01.2012, 19:16

Doamne, Lavinia De cate ori te vad, tresar ))

Ina 1

27.01.2012, 19:17

Cris Sampanie ne dai si noua, da?

Ina 1

27.01.2012, 19:17

Lia

Panacris 1

27.01.2012, 19:20

Pai atunci sa mai pun o sticla de sampanie la rece , sa ajunga la toata lumea, ca tot vine weekend/ul!!!

Ina 1

27.01.2012, 19:43

yes!

Mitinita 1

27.01.2012, 20:08

asa mai da pune mai multa sampanie ca venim multi

danakarin 1

27.01.2012, 21:56

icre de cega.......moooor !

Ina 1

27.01.2012, 22:11

nu muri

corina241 1

28.01.2012, 09:41

wow

Lau 1

28.01.2012, 12:00

delicios

deyutzky 1

28.01.2012, 12:07

Cris2711 1

28.01.2012, 13:17

pur si simplu delicios

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu jambon si icre negre