Tempura cu creveti

de Brindusa in Fructe de mare, 23 Ian 2010 | 36610 vizualizari

COMENTARII (9)

PapaBun 1

23.01.2010, 16:33

Stiai insa ca Tempura este o specialitate portugheza importata mult mai tarziu de catre japonezi ?

Brindusa 1

23.01.2010, 23:26

reteta zilei? multumesc
si nici nu m-am muncit prea mult ca s-o fac!

Oana 1

24.01.2010, 22:45

Ce bine arataaaa

susu 1

24.02.2010, 15:58

Multumim pentru reteta Brandusa. Deliciosi

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:27

Brandusa, chef Tsai Ming recomanda folosirea sifonului (foarte rece evident) in locul apei, tocmai pentru ca tempura sa fie foarte delicata. Daca gasesti, incerca sa folosesti faina de orez, si in acest caz tempura capatand o delicatete deosebita.

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:33

Am uitat sa mentionez. Daca se foloseste faina de orez nici nu mai este necesara folosirea oului. Proportia este de 1 litru sifon la 6 cani (masuri) de faina de orez. (aprox 960 gr)

Brindusa 1

21.04.2010, 22:43

OK, daca gasesc faina de orez o sa incerc si asa.

adry88 1

09.05.2011, 20:39

papabundetot 1

22.12.2013, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]