Tiramisu (reteta originala)

de cristinne in Prajituri, 6 Sep 2010 | 109108 vizualizari

COMENTARII (17)

Julie 1

06.09.2010, 13:27

Rocsi 1

06.09.2010, 14:45

nadina73 1

06.09.2010, 17:01

elisabeth 1

06.09.2010, 19:23

eu nu fac tiramisu cu mascarpone si efoarte reusita

mena29 1

06.09.2010, 19:30

Bunica 1

06.09.2010, 21:24

foarte bun

jolygina 1

06.09.2010, 23:12

unde e tiramisu hop si eu

Laly 1

06.09.2010, 23:40

Si eu la o portie

kamy 1

15.09.2010, 17:18

hi..
scuze...mi-s noua pe aici dar in legatura cu tiramisu/originala/ai uitat,iubita,de un ingredient f important...liquore AMARETTO si asta se adauga in crema cu mascarpone...fff.important.

cristinne 1

07.10.2010, 10:54

salut kami.. mersi pt pont..
eu stiam doar de vinul de marsala pe care l-am omis pt ca nu l-am gasit , de lichior nu stiam.. e de retinut!

kovacscristina 1

21.12.2010, 13:33

din pacate crema este prea moale
eu fac un tiramisu foarte fain; putine retete arata asa bine din ce am vazut

cristinne 1

22.12.2010, 11:47

kovacscristina in sf am descoperit de ce imi iesea atat de moale crema de tiramisu!!! pt ca foloseam albusurile de ou spuma in loc de frisca cand le bateam cu mascarponele!. am pus albusurile de ou la pastrat in congelator pt vreo alta reteta si le-am inlocuit cu frisca lichida batuta, a iesit absolut ceva fantastic!!! O crema batoasa si tare da fff fina care nu a mai avut nevoie de sustinere pe margine!!! Va recomand acelasi lucru!

RuxyRux 1

22.12.2010, 11:58

Da-mi voie sa te admir Cristinne ca i-ai raspuns atat de frumos si cu atata rabdare acestui user kovacscristina care ieri a intrat sa desfinteze criticand retetele de tiramisu de pe bucataras , inclusiv pe a mea...pe care a facut-o praf si sa si le laude pe ale ei...care sunt de senzatie ( zice ea)...esti o deosebita Cristinne

Brindusa 1

22.12.2010, 12:13

Cristinne, daca vrei sa urmezi reteta italiana, eu zic sa ramai la ceea ce ai scris initial, fara frisca, Eu am facut, dar am incorporat albusurile cu paleta. Si am lasat prajitura in frigider pana a2a zi. Asa n-a mai fost moale. Eu zic ca ceea ce ti-a iesit tie e foarte bun! Si chiar si asa, mai moale e foarte buna! Sa mai taca aia care au impresia ca sunt atotcunoscatori.

RuxyRux 1

22.12.2010, 12:24

Pay daca sunt atoatestiutori nu prea au cum sa taca nu-i asa Brandusa scumpa? Ca-i mananca limba... ...eu chiar am sa-l rog pe bucataras sa imi stearga reteta de tiramisu subrezit...

- Andreea - 1

31.12.2012, 17:38

Cristinne daca iei in calcul faptul ca ai facut pentru prima oara...eu zic ca rezultatul este excelent .BRAVO

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura traditionala cu branza de vaci