Tocanita de linte

de Lau in Mancaruri de legume, 28 Sep 2015 | 7458 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

28.09.2015, 14:32

vin la masa

MotanLaOale 1

28.09.2015, 14:41

Lau 1

28.09.2015, 14:43

-Licurici- 1

28.09.2015, 14:46

Ce buna e!

Bunica 1

28.09.2015, 14:46

Bună tocăniță!

Gherca Daniela 1

28.09.2015, 14:46

Andra_Constantinescu 1

28.09.2015, 14:48

Buna!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:52

Lau 1

28.09.2015, 15:02

Alexandra Burz 1

28.09.2015, 15:09

Constelatialeu 1

28.09.2015, 15:15

Cu asta n-am avut placerea sa fac cunostiinta..

diaconta 1

28.09.2015, 15:17

Imi place lintea,dar nu e genul de mancare de care sa-mi fie pofta prea des

MOKUSKA 1

28.09.2015, 15:20

ooo, imi place mult si mie

miki_a 1

28.09.2015, 15:23

Nici eu nu am mancat linte, dar arata foarte gustos ce ai pregatit!

Dya Daniela Andrei 1

28.09.2015, 16:10

O data am facut.... si nu mi-a mai trebuit

anca_rm 1

28.09.2015, 16:12

buna tocanita asta , imi place

Lau 1

28.09.2015, 16:29

Dya noua ne-a placut

CameliaR 1

28.09.2015, 16:36

Iamiii

Ksenya 1

28.09.2015, 16:39

si mie imi place mult reteta ta.In Italia nu lipseste de la masa de Craciun,insotita de un picior de porc umplut "ZAMPONE COTTO" dar e alta poveste...

Catalina L 1

28.09.2015, 21:58

imi placeee

mihaelar63 1

29.09.2015, 07:55

Sanatoasa mancarica

- Andreea - 1

29.09.2015, 09:15

Lau 1

29.09.2015, 09:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ciuperci champignon, cu ceapa si usturoi