Tort cu afine și zmeura - Un desert delicios și racoritor

de oanapl in Torturi, 13 Oct 2024 | 6253 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

14.10.2024, 03:36

Panacris 1

14.10.2024, 15:16

La mulți ani minunați! Delicios!

vasimur 1

15.10.2024, 11:56

Constelatialeu 1

15.10.2024, 22:07

Multi ani inainte, sa fie cu iubire si fericire !

Rocsi 1

16.10.2024, 20:56

Un tort minunat, pe placul meu cu aceste creme de fructe! La multi ani minunati impreuna si multe bucurii!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Motanel!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cris!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Vasile!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cleme!

oanapl 1

18.10.2024, 20:03

Mulțumesc Rocsi!

Lau 1

19.10.2024, 20:51

la multi ani frumosi impreuna!

Arhivarul 1

30.10.2024, 10:17

As sugera o baza fara coacere compusa din 150g faina migdale, 50g ciocolata (de orice fel) si 1/2 pachet unt.
Ciocolata si untul se topesc la bain marie dupa care se incorporeaza si faina de migdale. Se tapeteaza fundul formei de tort cu hirtie de copt, se toarna amestecul, se uniformizeaza ca grosime si se da 1-2 ore la frigider. Ulterior, peste baza astfel formata se toarna crema de brinza si celelalte.
Faina de migdale are foarte putini carbohidrati, o astfel de baza fiind ideala si pentru diabetici.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]