Tort cu trei feluri de ciocolata

de La Ancuta in Torturi, 17 Noi 2011 | 36557 vizualizari

COMENTARII (94)

amy_b 1

23.11.2011, 11:14

senzational!!!arata tare bine si cred ca e si foarte gustos...atata ciocolataaaaaa !felicitari!!!

nadina73 1

23.11.2011, 11:32

Super arata ,de gust nici ca mai vb ,MINUNAT,felciitari Ancutza

La Ancuta 1

23.11.2011, 14:16

Amy iti multumesc. Sa inteleg ca si tie iti place ciocolata?

La Ancuta 1

23.11.2011, 14:16

Multumesc Nadina. Ma bucur sa te vad

amy_b 1

23.11.2011, 14:51

ohooooo!!!si inca cum!!!de pofta,si de ciuda ca n-am la indemana toate ingredientele pt tort,(de parca daca le aveam,mai era rabdare sa stau sa-l fac)mi-am desfacut o cutie de finetti...dar,tot am sa-l fac intr-o buna zi,ca arata prea bine

La Ancuta 1

24.11.2011, 08:34

Amy incearca-l ca nu e greu, iar gustul merita din plin

Kadia80 1

25.11.2011, 11:00

wow arata senzational!!!!

Marilisa 1

07.12.2011, 14:02

Mi-a placut foarte mult acest tort, l-am pus la favorite, iar ieri m-am incumetat sa-l fac, dar se pare ca am inceput cu stangul, pentru ca totul, aproape totul, a fost un fiasco. Smantana pentru frisca folosita ( LaDorna) nu mi s-a batut deloc, mai bine zis s-a taiat. Iar ciocolata amestecata cu gelatina, s-a intarit la frigider prea tare, incat atunci cand am vrut s-o amestec cu frisca batuta nu s-a omogenizat deloc...
Imi pare foarte rau ca nu mi-a iesit si parca nu mai am curajul sa-l mai fac...

Miha 1

07.12.2011, 14:32

Marilisa, smantana ai batut-o prea mult si din acest motiv s-a taiat. Cu smantana La Dorna a avut si eu probleme de cateva ori, n-as putea sa spun exact care a fost motivul. Depinde probabil de unde o cumperi, de conditiile in care a fost depozitata...

Ciocolata ai tinut-o la frigider prea mult. Trebuie tinuta atat cat sa se intareasca putin si sa se raceasca bine. Daca s-a intarit prea tare puteai sa o "dezmortesti" putin la foc si remediai problema.

Intrucat Anca m-a indicat ca sursa a retetei mi-am permis sa raspund (si eu) nelamuririlor tale, mai ales ca acest tort l-am facut de cateva ori si de fiecare data a iesit foarte bine. Fiind un tort foarte bun eu te sfatuiesc sa nu renunti, iar daca ai orice fel de nelamurire nu trebuie decat sa intrebi.

Anca,, sper sa nu te superi pe mine.

La Ancuta 1

07.12.2011, 14:43

Vai Miha, cum as putea sa ma supar

La Ancuta 1

07.12.2011, 14:47

Marilisa daca respecti sfaturile Mahai te vei bucura de un tort frumos si gustos. Merita sa mai incerci inca o data

Marilisa 1

08.12.2011, 12:07

Smantana pt frisca trebuia batuta cca 2-3 min, sa se intareasca si sa stea pe mixer, ceea ce nu s-a intamplat, era tot moale. Insistand s-a taiat, dar oricum de la inceput nu a vrut sa se inchege. Am sa incerc astazi, din nou, poate, totusi...

La Ancuta 1

08.12.2011, 13:10

Marilisa sper sa-ti reuseasca. Sa ne spui daca ti-a placut

LC 1

13.05.2012, 16:07

Este perfect!

La Ancuta 1

13.05.2012, 21:29

Multumesc LadyCrs

Valclaudia 1

30.11.2012, 21:50

Foarte bun!

baby_ktalyna 1

12.03.2013, 17:55

superrrrrrrrrrrr abia astept sa il fac si eu

Gabi81 1

18.06.2014, 11:03

Buna,
As dori sa stiu ce diamentru are tava in care ai pregatit tortul.
Multumesc.

Gabi81 1

18.06.2014, 11:06

Acuma am obs ca e trecut 26 cm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de caramel cu ciocolata