1. Poti pune si cacao in blat, nu e nici o problema.
2. Compozitia de blat e cea de pandispan si daca albusurile sunt batute foarte bine nu mai trebuie si praf de copt. Dar daca vrei sa fii sigura ca iti creste frumos, poti pune.
3. Cu stratul generos de visine si frisca cu care este ornat, eu cred ca nu-i mai trebuie nici un fel de crema. Este foarte bun asa si echilibrat. Daca vrei neaparat sa pui crema, iarasi zic, nu e nici o problema. Atentie insa cand tai blatul in 2, la blatul de deasupra, cel cu visinile. Fiind greu, sa nu se rupa.
4. Eu am folosit visine din compot si tot si-au lasat suficienta zeama cat sa nu mai trebuiasca insiropat. Daca vei folosi fructe proaspete pe amesteci cu cateva linguri de zahar inainte de a le pune in cratita si la sfarsit zeama lasata va insiropa blatul.
5. Poti sa pui visine si in blat. Dar nu e prea mult? Si deasupa si inauntru? Cum crezi tu, eu zic ca sunt suficiente cele de deasupra.
Iti doresc spor la treaba si daca mai ai ceva nelamuriri...sunt aici.
Asa Rocsi, asa... Insista, insista...poate mai obtinem ceva calitati.
-pai si asa avem si antireclama cat incape...deci putina reclama pozitiva trebuie sa o accentuam
07.11.2011, 15:28
Miha, vreau si eu o felie mai mare..asa...cat un sfert de tort
Oana,pai noi stam de azi dimineata asa da' nu ne da,numa' ni l-a aratat