Tort Cupidon

de Miha in Torturi, 14 Feb 2010 | 8904 vizualizari

COMENTARII (67)

Miha 1

08.04.2010, 15:36

La congelator am dat doar cateva minute, pana s-a intarit stratul de cioco. Merge si crema cu gelatina, desigur, nu vad de ce sa nu. Doar ca eu as pune stratul de crema cu gelatina sub cel de crema cu lapte. E mai ferm si va sustine mai bine tortul.

epurasha2bb 1

10.04.2010, 09:45

mersi miha, eu am lasat mai mult un pic sa fiu sigura.Oricum e super delicioasa crema de lapte mersi mult, sa-ti dea D-zeu sanatate.Am urmat exact pasii descrisi de tine si mi-a iesit perfect.Numai ca atunci cand am turnat gelatina deasupra s-a cam impratsiat crema de lapte, acum om vedea ce a iesit.

Miha 1

10.04.2010, 11:08

ce gelatina?

RuxyRux 1

13.02.2011, 22:20

Wowwwwwwwwwwww!!!!

Dana_Retetegg 1

13.02.2011, 22:37

Ligia Bxl 1

13.02.2011, 22:53

o frumusete de bunatate

adasev12 1

14.02.2011, 00:55

f frumos

Mihaela11_jo 1

14.02.2011, 07:46

Savoare si delicatete

T I M E A 1

19.01.2012, 00:22

Foarte frumos...Cata rabdare ai
Toate torturile tale sunt deosebite.

Miha 1

19.01.2012, 09:51

Multumesc!

mamaieelena 1

11.02.2012, 15:58

foarte frumos

Miha 1

11.02.2012, 16:26

Multumesc!

Miss_B 1

13.02.2012, 20:19

Superb

kukibella 1

25.02.2012, 19:45

wow ce bine arata ,felicitari

Miha 1

26.02.2012, 21:20

Multumesc!

iunik 1

14.03.2013, 00:14

wow,fara cuvinte

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort cu mere si nuci