Tort de biscuiti

de anaiordan in Torturi, 16 Iul 2009 | 49250 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

16.07.2009, 23:17

Doamne, ce mai mancam cand eram mica!! E preferatul meu! Simplu de facut si delicios!! Si La multi ani sarbatoritului

anaiordan 1

17.07.2009, 10:57

Deci a iesit demential...yumiii..mai fac o tura acu in weekend. Mama facea alta crema cand il facea, dar mie genul asta de crema mi-a palcut foarte mult si am vazut ca merge foarte bine si la tortul asta.

Oana 1

17.07.2009, 15:17

Ana, crema de lapte este frisca lichida sau smantana lichida, dulce?

anaiordan 1

17.07.2009, 19:23

Cred ca este frisca lichida , aici eu nu am gasit smantana lichida asa ca nu prea imi dau seama de diferenta..iar cand eram in tara nu gateam

Oana 1

17.07.2009, 20:07

Smantana dulce e mai fara gust, adica trebuie batuta cu zahar ca sa devina frisca, iar frisca lichida e deja dulce-dulce si se bate repede si se intareste. Cred ca frisca lichida e ce ai pus tu. Cred ca o sa fac si eu crema dupa reteta ta

rivka 1

10.10.2009, 19:41

pe cat e de usoara ziznmaria pe atat e de buna ...si noua ne-o facea foarte des cand eram copii...ia sa o fac si eu sapt viitoare.
o mentiune noua ne-o facea mama cu budinca de ciocolata....sau cu crema de ciocolata facuta de ea in casa...cu cacao. oua, etc...

anaiordan 1

11.10.2009, 20:49

da stiu...si mama la fel facea cu crema din aia dar eu mie nu prea imi iese....dar ma bat ela cap sotu sa ii fac cu crema din aia si cred ca voi incerca

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 12:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]