Tort Floarea Soarelui cu crema de gris (de post)

de deyutzky in Dulciuri, 24 Mar 2016 | 5493 vizualizari

COMENTARII (27)

portiadelumina 1

24.03.2016, 21:49

Faină lucrare, mai ales că-i un desert de post pe care mulţi şi l-ar dori pe masă, căci mulţi se feresc de torturile de post când nu au cu ce "lega" ingredientele. Bravo!

mena29 1

24.03.2016, 21:51

Ce bine arata! Bravo!

delia64 1

24.03.2016, 21:53

Adauga comentariu...

deyutzky 1

24.03.2016, 21:53

Padre, iti multumesc mult!

deyutzky 1

24.03.2016, 21:54

Mena

deyutzky 1

24.03.2016, 21:58

Delia

Panacris 1

24.03.2016, 22:01

T I M E A 1

24.03.2016, 22:01

ce fain e

Andra_Constantinescu 1

24.03.2016, 22:04

E minunat!

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 22:04

MotanLaOale 1

24.03.2016, 22:24

frumos

diaconta 1

24.03.2016, 22:30

Ce tort frumos si sigur e si foarte bun

deyutzky 1

24.03.2016, 23:35

Multumesc tuturor!

Merisor 1

24.03.2016, 23:52

mirela0911 1

25.03.2016, 06:36

Ce frumos e!

-Marius- 1

25.03.2016, 10:08

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:55

Geanina87 1

25.03.2016, 12:09

dantes 1

25.03.2016, 12:16

Delicios!

simona72 1

25.03.2016, 13:32

Foarte fain! Imi place crema de gris, imi plac si fructele din compot

mihaelar63 1

25.03.2016, 17:16

Foarte fain Merge la favorite

deyutzky 1

25.03.2016, 18:27

Va multumesc!

Rahela Velicu 1

25.03.2016, 21:03

ce frumos este!

Rocsi 1

25.03.2016, 21:13

Ce idee faina, ce bun trebuie sa fie!

mamaieelena 1

26.03.2016, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piersici