Tort Foret Noir

de Ela68 in Torturi, 8 Noi 2012 | 16131 vizualizari

COMENTARII (37)

Ela68 1

08.11.2012, 15:43

Pentru cei ce-si serbeaza astazi ziua de nume, un sincer LA MULTI ANI !

Angelina_Elena 1

08.11.2012, 15:43

delicios si foarte frumos!

Ela68 1

08.11.2012, 15:44

Angelina_Elena 1

08.11.2012, 15:48

La multi ani draga mea!

diaconta 1

08.11.2012, 15:50

Perfect

Ela68 1

08.11.2012, 15:55

Multumesc

lilik 1

08.11.2012, 16:02

super-tort

lilik 1

08.11.2012, 16:03

La multi ani!!!

Ela68 1

08.11.2012, 16:05

multumesc !

T I M E A 1

08.11.2012, 16:11

Ador tortul acesta! Foarte frumos. La multi ani

Merisor 1

08.11.2012, 16:33

Super tort!!

Bunica 1

08.11.2012, 16:49

Delicios!

angyb 1

08.11.2012, 16:56

Ela68 1

08.11.2012, 17:03

multumesc

Denissa 1

08.11.2012, 17:37

Superb! LA favorite cu el

Valclaudia 1

08.11.2012, 17:54

Cred ca e o minune tortul asta! Felicitari!!

mirela0911 1

08.11.2012, 17:54

Excelent arata! La multi ani!

Sim0na 1

08.11.2012, 18:07

O bunatate de tort!! Mai ales ca are si visinata

Ina 1

08.11.2012, 18:18

la multi ani, Mihaela!
Acum vreau tort

ANNA_46 1

08.11.2012, 18:21

Mmmm....delicios tort
La multi ani!

Rocsi 1

08.11.2012, 20:37

Mmmmmm ..deliciu

Ela68 1

08.11.2012, 21:19

Multumeeeesc, pentru toata lumea, o feliuta !

Teo 1

08.11.2012, 21:55

Arata bine! doar din 5 oua pot obtine un blat atat de inalt incat sa-l impart in trei?

Ela68 1

08.11.2012, 22:08

da, forma are diametrul de 24 cm. De fiecare data imi iese asa.

MotanLaOale 1

08.11.2012, 22:13

Teo Daca bati albusurile separat + zahar ca pentru bezele, pe urma galbenusurile si la final faina amestecata usor cu o spatula iti iese de 10 cm inaltime in forma de 24 si poti sa il tai si in 4!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si kiwi