nu va lasati mai frumoaselor,eu m-as incapatana si mai tare).deci:cratita sa fie groasa,daca se poate cu fund dublu!caramelizezi zaharul si-l lasi asa, sa se raceasca,nu tapetezi si peretii vasului.pui deasupra amestecul oua,zahar,lapte(adauga si o lingura de faina ca nu arde).apoi rapid compozitia de blat:ou,ulei(eu am pus unt)faina pe care-o amesteci cu praful de copt,zahar,lapte.il torni fara a amesteca DELOC.Apoi in cuptorul preinclazit,la foc mediu(eu am pus la aprox 170grade,pe treapta de jos)il lasi 40-45min FARA SA DESCHIZI CUPTORUL.daca n-are bec pe unterior,ia o lanternacum am facut eu=)0sau pleaca de-acasa,)da' sa nu uiti de tort).asaaaa,dupa minutele alea bagi scobitor ,verifici,opresti, scoti si-l rastorni DOAR CAND E COMPLET RACIT.HAAAI MADI!!!!