Tort sah

de Oana in Torturi, 2 Mai 2009 | 11827 vizualizari

COMENTARII (3)

elena1988 1

04.03.2011, 17:15

Adinacarla 1

13.03.2013, 23:16

Buna seara Oana,
Am si eu nevoie de doua sfaturi de la tine:
1.Cand este indicat sa adaug intaritorul de frisca in crema?
2.Aceasta crema imi va ajunge oare pentru un tort al carui blat va fi facut din 12 oua? Va fi taiat in patru "foi" si va fi un dreptunghi mai mare.
Scuze deranjul si multumesc anticipat pentru raspuns.

Oana 1

16.03.2013, 16:57

Adina, intaritorul de frisca il pui la final, cand crema este gata, dar doar daca e necesar.Daca faci crema cu cateva ore bune inainte si o tii la frigider, cand asamblezi tortul o bati bine cu mixerul si nu mai e nevoie de intaritor. Iar ca si cantitate, mai faci dublu sa iti ajunga la un blat asa mare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata alba si afine - 7 ani de bucataras