Tort sah

de Oana in Torturi, 2 Mai 2009 | 12045 vizualizari

COMENTARII (3)

elena1988 1

04.03.2011, 17:15

Adinacarla 1

13.03.2013, 23:16

Buna seara Oana,
Am si eu nevoie de doua sfaturi de la tine:
1.Cand este indicat sa adaug intaritorul de frisca in crema?
2.Aceasta crema imi va ajunge oare pentru un tort al carui blat va fi facut din 12 oua? Va fi taiat in patru "foi" si va fi un dreptunghi mai mare.
Scuze deranjul si multumesc anticipat pentru raspuns.

Oana 1

16.03.2013, 16:57

Adina, intaritorul de frisca il pui la final, cand crema este gata, dar doar daca e necesar.Daca faci crema cu cateva ore bune inainte si o tii la frigider, cand asamblezi tortul o bati bine cu mixerul si nu mai e nevoie de intaritor. Iar ca si cantitate, mai faci dublu sa iti ajunga la un blat asa mare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Metru