Tort Savoare cu Piersici

de adnas54 in Torturi, 22 Feb 2010 | 8905 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

22.02.2010, 21:45

Frisca , se bate inainte de a fi pusa pe baie de aburi?arata f. bine!

silvi0ara 1

22.02.2010, 21:58

Delicios.

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 22:37

nu teo,frisca se pune asa lichida fara sa fie batuta!arata foarte bine adina

Rocsi 1

22.02.2010, 22:38

super bun

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 22:41

Cred ca este un deliciu.Felicitari.

rivka 1

22.02.2010, 22:51

vai dar ce frumos arata, felicitari...

adnas54 1

23.02.2010, 08:52

Dragele mele @teo, @silvioara, @bitza, @rocsi, @dicarmencita, @rivka, va multumesc de aprecieri.
Pupicuri la toate..

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:59

Mai ai, sau pot lua farfuriuta din imagine, ca sa-mi astimpar poftele ?!

violette 1

23.02.2010, 10:30

Super! Arata demential tortul tau

adnas54 1

23.02.2010, 11:41

@Dnelutza si @violette, s-a terminat asa de repede... dar mai facem...

cory 1

23.02.2010, 15:03

dc nam gelfix......ce merge... eu is in italia

cory 1

23.02.2010, 15:04

arata o nebunie...

adnas54 1

23.02.2010, 22:12

Cory, gelfixul trebuie sa fie si in Italia numai ca probabil se numeste altfel. Este un praf care se foloseste la legarea dulceturilor, foarte repede, fara sa se mai fiarba mult pana se leaga, ca pe vremea bunici. Daca nu gasesti sila voi, atunci pui clasica gelatina. cca 5 gr. Pupici

mamidesara 1

06.03.2010, 19:30

elena1988 1

10.03.2011, 17:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Martisor