Varza a la Cluj

de Tuxedo in Porc, 3 Apr 2013 | 40525 vizualizari

COMENTARII (13)

cristeena20 1

03.04.2013, 18:19

foarte buna varza ta!!!bravo!!!

MotanLaOale 1

03.04.2013, 18:46

Dea_Dea 1

03.04.2013, 18:56

Vaiii Gabriela , m-ai terminat pe ziua de azi , Buna tare varza

diaconta 1

03.04.2013, 18:58

Eu ma dau batuta,ma duc la somn
sa ma strige cineva cand trece viitura

deyutzky 1

03.04.2013, 19:50

buna

Aurelia 07_07 1

03.04.2013, 20:00

Mmmmmm ce buna esteeee

Lau 1

03.04.2013, 21:48

gustoasa

Rocsi 1

03.04.2013, 22:37

O bunatate!

kukibella 1

04.04.2013, 12:06

duduta 1

14.11.2013, 11:39

ionicaw 1

12.11.2014, 17:13

MorosanValentin 1

17.10.2019, 21:49

Deci, versiuni exista fel de fel,sau ce are omul prin casa. Nu vreau sa deranjez, dar eu o fac in 40 de minute. Pun 3 linuguri de ulei tai cuburi niste slanina cu sunca afumata, si soric..5 minute…calesc ceapa peste ulei si slanina si soric…5 minute… pun 1 litru de apa… mai iau o oala de 3-4 L..pun 2 litri de apa..pun orez in a 2-a oala… las pe foc…bun…intre timp tai o varza mica-medie de 1kg jumate….in oala de 5-6 L cu ceapa si slanina si ceapa si apa…bun….pun la fiert peste…ma duc la TV intre timp pana fierbe varza intr-oa oala si orezul in alta..cqam 15-20 min..mai mestec la 5-6 minute sa nu se prinda…cand toate is fierte…strecor orezul de apa… pun peste varza….si tai vre-o 300 grame de carnatz afumat si legume din borcan ptr iarna..ardei, rosii telina..zarzavat de casa…le anestec pe toate in oala mare..le mai las 10 15 minute sa fiiarba impreuna… cand e aproape gata, cu 2 minute inainte….mai pun piper, boia , cimbru, marar……gata !…servesc cu smantana sau iaurt..sana, etc. Asta nu e Reteta oficiala, poate nimeni nu o are pe “aia oficiala si originala”, dar eu nu le mai bag la cuptor si alte cumplicaturi, vase de yena, cuptor murdar…conteaza afumatura de la inceput ( slanina afumata cu carnita…si carnatul felii de la sfarsit )…nice day !

dantes 1

23.10.2020, 10:02

Gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carnati la oala cu presiune