Varza a la Cluj

de Tuxedo in Porc, 3 Apr 2013 | 41778 vizualizari

COMENTARII (13)

cristeena20 1

03.04.2013, 18:19

foarte buna varza ta!!!bravo!!!

MotanLaOale 1

03.04.2013, 18:46

Dea_Dea 1

03.04.2013, 18:56

Vaiii Gabriela , m-ai terminat pe ziua de azi , Buna tare varza

diaconta 1

03.04.2013, 18:58

Eu ma dau batuta,ma duc la somn
sa ma strige cineva cand trece viitura

deyutzky 1

03.04.2013, 19:50

buna

Aurelia 07_07 1

03.04.2013, 20:00

Mmmmmm ce buna esteeee

Lau 1

03.04.2013, 21:48

gustoasa

Rocsi 1

03.04.2013, 22:37

O bunatate!

kukibella 1

04.04.2013, 12:06

duduta 1

14.11.2013, 11:39

ionicaw 1

12.11.2014, 17:13

MorosanValentin 1

17.10.2019, 21:49

Deci, versiuni exista fel de fel,sau ce are omul prin casa. Nu vreau sa deranjez, dar eu o fac in 40 de minute. Pun 3 linuguri de ulei tai cuburi niste slanina cu sunca afumata, si soric..5 minute…calesc ceapa peste ulei si slanina si soric…5 minute… pun 1 litru de apa… mai iau o oala de 3-4 L..pun 2 litri de apa..pun orez in a 2-a oala… las pe foc…bun…intre timp tai o varza mica-medie de 1kg jumate….in oala de 5-6 L cu ceapa si slanina si ceapa si apa…bun….pun la fiert peste…ma duc la TV intre timp pana fierbe varza intr-oa oala si orezul in alta..cqam 15-20 min..mai mestec la 5-6 minute sa nu se prinda…cand toate is fierte…strecor orezul de apa… pun peste varza….si tai vre-o 300 grame de carnatz afumat si legume din borcan ptr iarna..ardei, rosii telina..zarzavat de casa…le anestec pe toate in oala mare..le mai las 10 15 minute sa fiiarba impreuna… cand e aproape gata, cu 2 minute inainte….mai pun piper, boia , cimbru, marar……gata !…servesc cu smantana sau iaurt..sana, etc. Asta nu e Reteta oficiala, poate nimeni nu o are pe “aia oficiala si originala”, dar eu nu le mai bag la cuptor si alte cumplicaturi, vase de yena, cuptor murdar…conteaza afumatura de la inceput ( slanina afumata cu carnita…si carnatul felii de la sfarsit )…nice day !

dantes 1

23.10.2020, 10:02

Gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun