Cum se prepara Tarta cu zmeura si ciocolata - Reteta delicioasa de post
Crusta:
Intr-un bol amestecati laptele de soia, uleiul, vanilia si un praf de sare. Adaugati indulcitorul, cacaoa si praful de copt. Incepeti si incorporati faina cernuta, trebuie sa obtineti o bila de aluat omogena....
Iata cum se prepara Tarta cu branza de vaci si gem de caise - Desert fraged si gustos
Aluatul:
Fulgii de ovaz ii puneti in blender si ii maruntiti. Puneti intr-un bol untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, galbenusul si indulcitorul, incepeti si mixati usor. Presarati un praf de sare,...
Cum se prepara Tort cu visine, iaurt si bezea - Desert elegant si delicios
Umplutura de visine:
Daca folositi visine proaspete, dupa ce le spalati, le scoateti samburii. Puneti toate visinele intr-o cratita, adaugati indulcitorul, apa si amidonul. Transferati totul pe foc, focul sa fie...
Cum se prepara Tarta cu cirese si ciocolata - Combinatia perfecta pentru un desert delicios
Aluatul:
Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi, oul si un praf de sare. Amestecati putin, adaugati cacaoa, indulcitorul pudra si faina treptat. La final incorporati amaretto. O sa obtineti un...
Cum se prepara Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat
Mai intai pregatiti siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati. Turnati totul intr-o cratita, puneti pe foc si dati un clocot. Luati siropul de pe foc, adaugati coaja...
Iata cum se prepara Reteta de tort cu crema de cafea si crema de fructe de padure
Blatul:
Separati ouale. Mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. In alt vas mixati galbenusurile cu uleiul si crema de branza....
Iata cum se prepara Reteta de placinta taraneasca cu mere
Incepeti cu pregatirea umpluturii , pentru a avea timp sa se raceasca. O puteti face cu o zi inainte si o tineti la rece. Merele spalate, le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti untul, merele...
Iata cum se prepara Reteta de cozonac Cruffin
Intr-un pahar puneti drojdia uscata, 1 lingurita zahar, 4-5 linguri lapte cald si o lingura rasa faina. Amestecati totul, lasati 10-15 minute, sa creasca drojdia. Ouale le mixati cu galbenusurile si zaharul. Untul il topiti. Laptele il incalziti...
Iata cum se prepara Reteta de tort de mere cu crema de zahar ars
Luati o cratita de 22 cm, de preferat sa fie una pe care sa o puteti pune si pe foc si in cuptor, puneti in ea 7 linguri de zahar si o transferati pe foc. Caramelizati zaharul la foc mic, apoi prindeti oala de manere si miscati...
Iata cum se prepara Reteta de tarta cu pere si crema de vanilie
Incepeti cu pregatirea cremei de vanilie , pentru a se putea raci. Intr-o cratita amestecati ouale cu indulcitorul. Adaugati laptele, invartiti bine, apoi puneti amidonul si amestecati pana este dizolvat. Puneti cratita pe...
Blatul: Separati ouale, bateti albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati 2 linguri de zahar si mixati pana este topit. Galbenusurile le mixati cu restul de zahar. Amestecati praful de copt cu iaurt si ulei, le adaugati peste galbenusuri. Cerneti faina, o adaugati treptat, puneti si...
Puneti ouale intr-un bol impreuna cu sarea si indulcitorul, le mixati pana devin spuma.
Incorporati iaurtul, smantana si vanilia.
Cerneti faina cu praful de copt, le adaugati treptat si mixati la viteza mica.
Ciocolata neagra o maruntiti cu un cutit (sau la robot), o incorporati in...
Blatul: Intr-un bol puneti 4 albusuri si le mixati spuma cu un praf de sare. Le dati deoparte. In alt bol puneti gabenusurile cu restul de albusuri. Incepeti si le mixati, adaugati indulcitorul, mixati pana acesta este topit. Adaugati uleiul, sana si amestecati, apoi puneti laptele, esenta de...
Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, un praf de sare si vanilia. Turnati jumatate din faina cernuta, incepeti si framantati. Adaugati restul de faina, apa rece, framantati pana obtineti o bila de aluat. Il inveliti in folie, il dati la rece 30 de minute. Il scoateti...
Briosele: Ciocolata, rupta bucatele, o topiti pe baie de aburi, apoi o dati deoparte si o lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare si incepeti sa le mixati. Cand incep sa devina spumoase, adaugati zaharul brut treptat, mixati pana este complet topit si ouale isi...
Cum se prepara Reteta Desert Eclere cu crema de vanilie, varianta fara zahar:
Aluatul: Cerneti faina. Intr-o cratita puneti apa cu un praf de sare si le transferati pe foc. Cand incepe sa clocoteasca, adaugati untul taiat cuburi. Amestecati pana este complet topit. Dati focul la mic, turnati...
Incepeti cu pregatirea umpluturii . O puteti face chiar si cu o seara inainte. Curatati fructele de coaja, apoi le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti fructele rase cu zaharul de cocos. Amestecati din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Cand a scazut bine lichidul,...
Blatul:
Intr-un bol amestecati faina cernuta, grisul, indulcitorul, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamaie si un praf de sare.
Aceasta compozitie o impartiti in 5 boluri mici, in mod egal.
Lasati deoparte.
Umplutura de mere: Spalati merele si le curati de coaja. Le dati pe...
Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. Incorporati galbenusurile si mixati usor. Radeti coaja de portocala si stoarceti sucul. Sucul de portocala il amestecati cu uleiul si praful de copt, le incorporati...
Puneti ouale intr-un bol, presarati un praf de sare si mixati pana devin spuma. Incorporati mierea, apoi uleiul. Amestecati sana cu sucul de portocale, le adaugati peste oua si mixati. Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati treptat. La final adaugati coaja rasa de portocale. O sa...
Aluatul: Intr-un bol taiati untul rece, cuburi. Adaugati oul, un praf de sare, vanilia si amestecati. Adaugati indulcitorul pudra, apoi incorporati faina, cernuta, treptat. Rasturnati aluatul pe masa, framantati pana obtineti o bila omogena. Il inveliti in folie, il dati la frigider 30-40 de...
Blatul:
Separati ouale.
Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare.
Adaugati indulcitorul treptat, mixati pana obtineti o bezea lucioasa si indulcitorul este dizolvat.
Incorporati galbenusurile, apoi uleiul si iaurtul.
Cerneti faina cu praful de copt si cacaoa.
Le incorporati...
Intr-un bol puneti iaurtul, untura si oul. Le mixati, apoi adaugati indulcitorul pudra si mixati pana obtineti o consistenta cremoasa. Adaugati coaja rasa de portocala, esenta si sarea. Intr-un bol cerneti faina de migdale, faina alba, praful de copt si bicarbonatul. Incepeti si adaugati din...
Blatul: Separati ouale. Mixati albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul lingura cu lingura si mixati pana obtineti o bezea ferma. Puneti galbenusurile, untul topit, uleiul, laptele si mixati usor. Adaugati si vanilia. Cerneti faina intr-un bol cu praful de copt, le incorporati si...
Intr-un bol, puneti untul taiat cuburi, de la temperatura camerei.
Adaugati mierea si indulcitorul gold, mixati la viteza potrivita 2-3 minute, pana indulcitorul de topeste, dar nu de tot.
Incorporati ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
Adaugati sare, mirodeniile si...
Blatul: Separati ouale, bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul cocos, treptat si mixati pana este complet dizolvat. Adaugati galbenusurile si mixati, apoi zeama de lamaie si uleiul. Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati treptat, amestecand cu o paleta. Puneti...
Intr-un bolisor de ceramica puneti niste ciocolata la topit. Eu am totpit-o la microunde, cate 20 de secunde, pana a devenit fluida. Daca nu aveti o ciocolata prea fluida, trebuie sa stiti sa temperati ciocolata pe care o folositi. Pregatiti forma, puneti cam doua linguri din ciocolata...
Bananele descojite le puneti inr-un bol si le sfaramati cu o furculita. Adaugati untul de arahide, uleiul, laptele de soia, amestecati usor cu un tel. Puneti indulcitorul, amestecati pana se topeste. Adaugati otetul, apoi esenta de rom si portocale. Separat, in alt bol, cerneti faina, cacaoa,...
Spalati merele, le curatati de coaja si le taiati cubulete. Puneti untul intr-o tigaie si o transferati pe foc. Adaugati merele taiate, indulcitorul gold si scortisoara macinata. Amestecati, le lasati pana scade tot lichidul si se caramelizeaza usor. Focul sa fie la mic. Le dati deoparte, le...
Intr-un vas puneti apa si indulcitorul.
Transferati pe foc, amestecati pana indulcitorul este complet topit.
Lasati sa dea 4-5 clocote, apoi adaugati untul taiat cuburi si amestecati pana este complet topit.
Luati siropul de pe foc.
Intr-un bol cerneti laptele praf si cacaoa....
Tarta cu zmeura si ciocolata - Reteta delicioasa de post
Cum se prepara Tarta cu zmeura si ciocolata - Reteta delicioasa de post Crusta: Intr-un bol amestecati laptele de soia, uleiul, vanilia si un praf de sare. Adaugati indulcitorul, cacaoa si praful de copt. Incepeti si incorporati faina cernuta, trebuie sa obtineti o bila de aluat omogena....
Tarta cu branza de vaci si gem de caise - Desert fraged si gustos
Iata cum se prepara Tarta cu branza de vaci si gem de caise - Desert fraged si gustos Aluatul: Fulgii de ovaz ii puneti in blender si ii maruntiti. Puneti intr-un bol untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, galbenusul si indulcitorul, incepeti si mixati usor. Presarati un praf de sare,...
Tort cu visine, iaurt si bezea - Desert elegant si delicios
Cum se prepara Tort cu visine, iaurt si bezea - Desert elegant si delicios Umplutura de visine: Daca folositi visine proaspete, dupa ce le spalati, le scoateti samburii. Puneti toate visinele intr-o cratita, adaugati indulcitorul, apa si amidonul. Transferati totul pe foc, focul sa fie...
Tarta cu cirese si ciocolata - Combinatia perfecta pentru un desert delicios
Cum se prepara Tarta cu cirese si ciocolata - Combinatia perfecta pentru un desert delicios Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi, oul si un praf de sare. Amestecati putin, adaugati cacaoa, indulcitorul pudra si faina treptat. La final incorporati amaretto. O sa obtineti un...
Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat
Cum se prepara Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si aromat Mai intai pregatiti siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati. Turnati totul intr-o cratita, puneti pe foc si dati un clocot. Luati siropul de pe foc, adaugati coaja...
Reteta de tort cu crema de cafea si crema de fructe de padure
Iata cum se prepara Reteta de tort cu crema de cafea si crema de fructe de padure Blatul: Separati ouale. Mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. In alt vas mixati galbenusurile cu uleiul si crema de branza....
Reteta de placinta taraneasca cu mere
Iata cum se prepara Reteta de placinta taraneasca cu mere Incepeti cu pregatirea umpluturii , pentru a avea timp sa se raceasca. O puteti face cu o zi inainte si o tineti la rece. Merele spalate, le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti untul, merele...
Reteta de cozonac Cruffin
Iata cum se prepara Reteta de cozonac Cruffin Intr-un pahar puneti drojdia uscata, 1 lingurita zahar, 4-5 linguri lapte cald si o lingura rasa faina. Amestecati totul, lasati 10-15 minute, sa creasca drojdia. Ouale le mixati cu galbenusurile si zaharul. Untul il topiti. Laptele il incalziti...
Reteta de tort de mere cu crema de zahar ars
Iata cum se prepara Reteta de tort de mere cu crema de zahar ars Luati o cratita de 22 cm, de preferat sa fie una pe care sa o puteti pune si pe foc si in cuptor, puneti in ea 7 linguri de zahar si o transferati pe foc. Caramelizati zaharul la foc mic, apoi prindeti oala de manere si miscati...
Reteta de tarta cu pere si crema de vanilie
Iata cum se prepara Reteta de tarta cu pere si crema de vanilie Incepeti cu pregatirea cremei de vanilie , pentru a se putea raci. Intr-o cratita amestecati ouale cu indulcitorul. Adaugati laptele, invartiti bine, apoi puneti amidonul si amestecati pana este dizolvat. Puneti cratita pe...
Desert tort cu visine si soc
Blatul: Separati ouale, bateti albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati 2 linguri de zahar si mixati pana este topit. Galbenusurile le mixati cu restul de zahar. Amestecati praful de copt cu iaurt si ulei, le adaugati peste galbenusuri. Cerneti faina, o adaugati treptat, puneti si...
Desert pancakes cu ciocolata fara zahar
Puneti ouale intr-un bol impreuna cu sarea si indulcitorul, le mixati pana devin spuma. Incorporati iaurtul, smantana si vanilia. Cerneti faina cu praful de copt, le adaugati treptat si mixati la viteza mica. Ciocolata neagra o maruntiti cu un cutit (sau la robot), o incorporati in...
Desert tort cu citrice, cocos si zmeura
Blatul: Intr-un bol puneti 4 albusuri si le mixati spuma cu un praf de sare. Le dati deoparte. In alt bol puneti gabenusurile cu restul de albusuri. Incepeti si le mixati, adaugati indulcitorul, mixati pana acesta este topit. Adaugati uleiul, sana si amestecati, apoi puneti laptele, esenta de...
Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolata
Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, un praf de sare si vanilia. Turnati jumatate din faina cernuta, incepeti si framantati. Adaugati restul de faina, apa rece, framantati pana obtineti o bila de aluat. Il inveliti in folie, il dati la rece 30 de minute. Il scoateti...
Desert briose Ferrero
Briosele: Ciocolata, rupta bucatele, o topiti pe baie de aburi, apoi o dati deoparte si o lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare si incepeti sa le mixati. Cand incep sa devina spumoase, adaugati zaharul brut treptat, mixati pana este complet topit si ouale isi...
Reteta Desert Eclere cu crema de vanilie, varianta fara zahar
Cum se prepara Reteta Desert Eclere cu crema de vanilie, varianta fara zahar: Aluatul: Cerneti faina. Intr-o cratita puneti apa cu un praf de sare si le transferati pe foc. Cand incepe sa clocoteasca, adaugati untul taiat cuburi. Amestecati pana este complet topit. Dati focul la mic, turnati...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Incepeti cu pregatirea umpluturii . O puteti face chiar si cu o seara inainte. Curatati fructele de coaja, apoi le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti fructele rase cu zaharul de cocos. Amestecati din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Cand a scazut bine lichidul,...
Desert tort magic cu mere, de post
Blatul: Intr-un bol amestecati faina cernuta, grisul, indulcitorul, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie o impartiti in 5 boluri mici, in mod egal. Lasati deoparte. Umplutura de mere: Spalati merele si le curati de coaja. Le dati pe...
Desert rulada cu portocale, frisca si crema de branza
Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul si mixati pana obtineti o bezea ferma. Incorporati galbenusurile si mixati usor. Radeti coaja de portocala si stoarceti sucul. Sucul de portocala il amestecati cu uleiul si praful de copt, le incorporati...
Desert vafe cu miere si portocale
Puneti ouale intr-un bol, presarati un praf de sare si mixati pana devin spuma. Incorporati mierea, apoi uleiul. Amestecati sana cu sucul de portocale, le adaugati peste oua si mixati. Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati treptat. La final adaugati coaja rasa de portocale. O sa...
Desert tarta cu crema lime si caramel
Aluatul: Intr-un bol taiati untul rece, cuburi. Adaugati oul, un praf de sare, vanilia si amestecati. Adaugati indulcitorul pudra, apoi incorporati faina, cernuta, treptat. Rasturnati aluatul pe masa, framantati pana obtineti o bila omogena. Il inveliti in folie, il dati la frigider 30-40 de...
Desert tort cu cafea, cocos si visine
Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul treptat, mixati pana obtineti o bezea lucioasa si indulcitorul este dizolvat. Incorporati galbenusurile, apoi uleiul si iaurtul. Cerneti faina cu praful de copt si cacaoa. Le incorporati...
Desert fursecuri cu portocale si migdale
Intr-un bol puneti iaurtul, untura si oul. Le mixati, apoi adaugati indulcitorul pudra si mixati pana obtineti o consistenta cremoasa. Adaugati coaja rasa de portocala, esenta si sarea. Intr-un bol cerneti faina de migdale, faina alba, praful de copt si bicarbonatul. Incepeti si adaugati din...
Desert tort cu ciocolata alba si crema de mure cu iaurt
Blatul: Separati ouale. Mixati albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul lingura cu lingura si mixati pana obtineti o bezea ferma. Puneti galbenusurile, untul topit, uleiul, laptele si mixati usor. Adaugati si vanilia. Cerneti faina intr-un bol cu praful de copt, le incorporati si...
Desert turta dulce cu ciocolata
Intr-un bol, puneti untul taiat cuburi, de la temperatura camerei. Adaugati mierea si indulcitorul gold, mixati la viteza potrivita 2-3 minute, pana indulcitorul de topeste, dar nu de tot. Incorporati ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Adaugati sare, mirodeniile si...
Desert prajitura cu mere si branza fara zahar
Blatul: Separati ouale, bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul cocos, treptat si mixati pana este complet dizolvat. Adaugati galbenusurile si mixati, apoi zeama de lamaie si uleiul. Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati treptat, amestecand cu o paleta. Puneti...
Desert globuri (bombe) de ciocolata calda
Intr-un bolisor de ceramica puneti niste ciocolata la topit. Eu am totpit-o la microunde, cate 20 de secunde, pana a devenit fluida. Daca nu aveti o ciocolata prea fluida, trebuie sa stiti sa temperati ciocolata pe care o folositi. Pregatiti forma, puneti cam doua linguri din ciocolata...
Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Bananele descojite le puneti inr-un bol si le sfaramati cu o furculita. Adaugati untul de arahide, uleiul, laptele de soia, amestecati usor cu un tel. Puneti indulcitorul, amestecati pana se topeste. Adaugati otetul, apoi esenta de rom si portocale. Separat, in alt bol, cerneti faina, cacaoa,...
Desert briose cu mere caramelizate
Spalati merele, le curatati de coaja si le taiati cubulete. Puneti untul intr-o tigaie si o transferati pe foc. Adaugati merele taiate, indulcitorul gold si scortisoara macinata. Amestecati, le lasati pana scade tot lichidul si se caramelizeaza usor. Focul sa fie la mic. Le dati deoparte, le...
Desert ciocolata de casa cu fistic fara zahar
Intr-un vas puneti apa si indulcitorul. Transferati pe foc, amestecati pana indulcitorul este complet topit. Lasati sa dea 4-5 clocote, apoi adaugati untul taiat cuburi si amestecati pana este complet topit. Luati siropul de pe foc. Intr-un bol cerneti laptele praf si cacaoa....