
publicat la 04.12.2012
publicat la 28.10.2012
publicat la 23.10.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui in crusta de mustar si usturoi
Eu am folosit pulpe dar si piept de pui (care gatit altfel devine sec).Astfel am pregatit o tava cu 2 cani de apa 2 linguri ulei,foaia de salvie,rozmarinul,berea cca.jumatate de cana ,o lingura de mustar si am pus in cuptor cam jumatate de ora.Poi dupa ce apa si berea sau evaporat mai...
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita
Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii. Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde...
Orez cu dovlecei si aripioare de pui
In putin ulei am calit dovlecelul taiat cubulete, ceapa taiata (nu marunt ci putin mai mare) si morcovul taiat cubulete. Cand uleiul a prins culoarea legumelor (portocaliu) si vedem ca legumele sunt calite adaugam putina apa ( cca.jumatate de pahar) si mai lasam putin pe foc amestecand...
Piftelute de vita cu parmezan
Carnea macinata se amesteca cu parmezanul,faina de paine oul,sarea si putin piper.Se formeaza mingi pe care le stropsim si le trecem odata ce au prins forma prin pesmet (faina de paine). La urma le prajim putin in ulei .Eu am preferat cel de masline ; )