Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
BUCURESTI
Bucataras din 12.02.2012
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....
publicat la 27.11.2017
publicat la 05.10.2016
In cont 37
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:55
ieri la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
5 comentarii
de vasimur 4
de Rocsi 9
4 comentarii
5 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
daniela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Waffe cu spanac şi parmezan
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....