trifadalia

4

Bucataras
grozav

Oradea

Bucataras din 13.04.2016

RETETE183
PRIETENI59
Retete / Paste

Paste cu creveti in sos alb si vin

In Penne la 8 Ian 2020

Pentru inceput se pune apa  cu sare la fiert, iar cand apa clocoteste se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. In tre timp ne pregatin sosul astfel:Crevetii se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se ia o tigaie in care se pune untul sa se topeasca impreuna cu...

Spaghete cu ton

In Spaghete la 3 Ian 2019

Ceapa atat cea normala cat si cea verde se taie bucati mici impreuna cu usturoiul care se da pe razatoarea cu gauri mici si se pun la calit in ulei. Cand ceapa sticleste, se adauga sarea si piperul impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Se mai prajeste 10 minute. Intre timp tonul se pune la scurs....

Macaroane cu varza

In Paste la 30 Oct 2018

Se scoate cotorul de la varza, apoi se pune apa la fiert si se opareste varza, desfacandu-se frunza cu frunza. Se lasa sa se raceasca, apoi se taie varza fasii. Ceapa se curata si ea si se taie julien. Intr-o oala se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pentru inceput sa se prajeasca pana...

Macaroane cu branza de burduf si slanina

In Paste la 29 Aug 2018

Slanina afumata se taie bucatele si se pune la prajit pana se rumeneste. Macaroanele se pun la fiert in 2 litri de apa cu sare sa fiarba timp de 8 minute. Se scurg si se clatesc, apoi se amesteca cu slanina afumata si prajita. Se pune branza de burduf peste si se amesteca.

Tortellini cu carne si legume

In Tortellini la 22 Iun 2018

Se spala dovlecelul si se taie cubulete, apoi se lasa 10 minute cu sare sa se inmoaie. Se pune apa la fiert, apoi se opareste dovlecelul taiat cubulete. In alta oala se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie ceapa si se pune la calit in putin ulei, peste ceapa calita...

Paste cu creveti si sos gorgonzola

In Paste la 8 Mai 2018

Pastele se pun la fiert sa fie al dente, in apa cu sare. Se fierb orice fel de paste dupa preferinte. Pentru sos se pune smantana intr-o tigaie si gorgonzola sfaramata pana aproape incepe sa fiarba. Se adauga ceapa verde tocata, patrunjelul si cimbrul, se condimenteaza cu sare si piper dupa...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]