Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

de trifadalia in Sandvisuri, 26 Mai 2024 | 1600 vizualizari

 

 Savureaza o delicioasa tarta cu sunca si cascaval, perfecta pentru orice masa. Cu un aluat fraged si o umplutura bogata de sunca si cascaval, aceasta tarta este usor de preparat si ideala pentru pranzuri, cine sau brunch-uri.
Pentru Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, ardei kapia, cascaval, sunca, smantana. 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
  • 300 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • piper
  • 1 buc ou
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 legatura de marar verde
  • 125 gr margarina topita
  • 50 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ou de uns deasupra sau mozzarela rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv:

Cum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

Se amesteca faina cu pliculetul de drojdie uscata, peste care se pune sarea si piperul dupa gust, 

Se topeste margarina. Se taie sunca si cascavalul apoi ardeiul, Toate acestea impreuna cu oul se pun peste ingredientele uscate. Se amesteca sa se omogenizeze. 

Lasam aluatul format timp de 1 ora sa se odihneasca.

Se pune aluatul apoi intr-o tava de tarta in care in preabalil am pus hartie de copt. 

Deasupra ungem cu ou batut sau punem mozzarella rasa. 

Eu nu am avut asa ca am uns-o. 

Se coace pentru 30-35 minute. 

Incearca si reteta de Tarta cu ciuperci si sunca, un aperitiv foarte gustos sau varianta de Tarta cu ceapa.

Iti recomandam si reteta de Quiche cu dovlecei.

 

TIPS-URI

1

datorita ingredientelor care o contine tarta, ea nu va creste ca orice aluat cu drojdie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]