
publicat la 28.10.2024
publicat la 28.10.2024
publicat la 26.05.2024
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza
Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească. Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald. Aluatul se...
Mini pizza cu foietaj
Aluatul foietaj se lasa la dezghetat, apoi se unge cu ketchup si se condimenteaza cu sare, oregano. Peste aluat se adauga feliile de sunca si mozzarella, apioi se ruleaza. Rulada obtinuta se portioneaza in felii, se pun la copt, timp de 30 minute. Sunt delicioase!