![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 18.01.2014
publicat la 04.11.2011
publicat la 04.11.2011
Primeşti în dar o păpuşică de cauciuc care-ţi seamănă leit. Pînă la prânz o vei contempla cu admiraţie. Până la 4 PM vei învăţa să-i răspunzi la comenzi. Până spre seară va trece şi doctorul la contravizită.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica de cartofi cu pui de caracatita
se spala bine caracatita si se lasa sa se scurga,apoi se usuca cu un servet.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei de masline.cand devine aurie se adauga si caracatita si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa.cartofii se curata ,se spala si se taie in felii mai...
Raci fierti
speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma...
Orez cu fructe de mare si parmezan
Cureti, speli si tai legumele (ceapa in segmente de 1 cm, morcovul rondele si ardeiul fasii). Pui uleiul intr-un wok sau o tigaie cu fundul gros si calesti intai cateii de usturoi, apoi pui pe rand celelalte legume. Dupa cateva minute adaugi mixul de fructe de mare si lasi sa se inmoaie putin...