Orez cu carnita de porc la tigaie

de vero_closca in Porc, 4 Noi 2011 | 7623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carnita de porc la tigaie:

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa, sosul de soia si ardeiul taiat marunt. Dupa cateva minute orezul spalat in mai multe ape. Se calesc putin si apoi se sting cu supa de legume, adaugand pe rand cate o ceasca. Se adauga piperul si sare (daca mai e nevoie) si se opreste focul. Se acopera pt 15 minute cu un capac ca sa infloreasca orezul.

Serveste cald, cu salata alaturi, presarat cu ceapa verde tocata marunt. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carnita de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]