Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale

de vero_closca in Crap / Caras, 18 Ian 2014 | 9810 vizualizari

 

sunt innebunita dupa peste si cum am ocazia, incerc ceva nou. de data asta am optat pentru combinatia peste+fructe...a iesit ceva delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1,5 kg/
  • 1 lamaie/
  • 1 portocala mare/
  • 4 mere mai acrisoare/
  • 2 linguri ulei de masline/
  • cativa catei de usturoi/
  • sare/
  • piper/
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale:

Se curata bine pestele si se desface pe spate. Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza pestele. Acesta se presara cu sare si piper si se cresteaza in zonele unde este mai gros (pe spate) si se impaneaza cu feliute de usturoi.

Se spala bine fructele. Lamaia se taie in sferturi si se pune in tava, se aseaza si felii de mere apoi totul se stropeste cu sucul de la portocala. Se acopera tava cu folie de aluminiu sau cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 30 minute. Se scoate folia si se lasa inca 5-10 minute pentru a se rumeni putin.

Este delicios si foarte usor! Se presara cu putin patrunjel verde tocat fin si se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume