vik

1

Bucataras
incepator

Valencia

Bucataras din 29.06.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Bacalao crudo

In Aperitive / Garnituri la 1 Iul 2010

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica. Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou, se pune peste rosii un praf de sare feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate se presara capere si foarte putin marar se toana pe...

Sepia a la plancha

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

Sepia se spala intreaga, apoi i se scoate firul de "plastic" din interior  si se feliaza. Se aseaza intr-o tigaie de teflon, incinsa, fara ulei. Se lasa la foc mediu pana cand elimina apa si aceasta se coaguleaza intr-o crusta maronie pe fundul tigaii. Se transfera apoi...

Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor. se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin se aseaza  o bucata de anchoa in miloc se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat....

Anghinare cu jamon iberico

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi. Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.  

Midii in sos picant

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]