AnyCostescu

1

Bucataras
incepator

suceava

Bucataras din 14.08.2012

RETETE207
PRIETENI244
Retete

Copanele de pui cu ciuperci umplute

In Pui la 26 Iun 2013

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin. Ciupercile le spalam si le indepartam...

Ciorba de iepure

In Ciorbe la 18 Iun 2013

Iepurele se spala bine si se pun la fiert impreuna cu maruntaie in aproximativ 5 litri de apa. Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa pana carnea e fiarta. Se scoate carnea de iepure si se lasa la racit.Se dezoseaza iar carnita se pune inapoi in oala. Zeama in care a fiert se strecoara si...

Paine umpluta

In Piine la 14 Iun 2013

Drojdia o amestecam cu zaharul, sarea si putin lapte cald si lasam sa creasca.. Restul de lapte se pune pe foc cu untul ,si se lasa pana untul s-a topit Intr-un bol punem faina(eu am pus initial aproximativ 400 g apoi am mai adaugat pe parcurs ) , oul ,drojdia si untul amestecat cu lapte si...

Cartofi noi cu kaizer

In Mancaruri cu carne la 14 Iun 2013

Cartofiii se curata de coaja , se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert de scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei. Se lasa pana se rumenesc frumos. Punem mararul tocat marunt si amestecam bine. Kaizerulse taie fasii mai subtirele, il punem intr-o tigaie fara...

Pui cu legume in vas roman

In Pui la 28 Mai 2013

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora. Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul...

Chiftelute cu ghebe

In Mancaruri cu carne la 28 Mai 2013

Ghebele se toaca marunt si se pun intr-un bol.. Peste ghebe punem carnea tocata si amestecam bine. Se adauga un ou, usturoiul pisat,sare, piper si omogenizam bine. La sfarsit adaugam patrunjel tocat si 2 linguri de faina. Din aceasta compozitie facem chiftelute cu mana umeda pe care...

Budinca de clatite

In Dulciuri la 16 Apr 2013

Clatitele se coc si se umplu cu crema facuta astfel: Intr-un vas se pune branza, ouale, zaharul si se amesteca bine cu un tel pana devinde cremoasa. Adaugam o lingura de amidon si incepem sa umplem clatitele cu cate 2 linguri de compozitie. Se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu hartie...

Painici

In Piine la 15 Apr 2013

Pentru inceput facem maiaua: intr-un bol punem 5 linguri de faina, drojdia,sare ,zahar si 200 ml apa..Amestecam bine si lasam sa se umfle drojdia... Intr-un bol mai mare punem cam 300 g faina, adaugam maiaua si amestecam bine bine cu o lingura, Apoi incepem sa framantam cu mainile, adaugand...

Soleanca, reteta delicioasa de ciorba ruseasca

In Supe/Ciorbe la 11 Apr 2013

Cum se prepara Soleanca, reteta delicioasa de ciorba ruseasca: Ceapa ,morcovul si telina, se curata si se taie marunt..Se pun la calit in putin ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari. se pun peste legume..si se calesc impreuna 2 minute..Se adauga afumatura si castravetii...

Sarmale in varza murata

In Mancaruri cu carne la 22 Mar 2013

Pentru inceput,scoateti varza din butoi si opariti-o cam 10 minute.. Ceapa se toaca cubulete si se pune la calit..Morcovul se rade pe razatoare si se pune peste ceapa..Se lasa sa se caleasca impreuna pana se inmoaie ceapa. Adaugam carnea tocata si amestecam bine.Punem sare si piper( eu am...

Ciorba de legume si ciuperci

In Ciorbe la 1 Mar 2013

Legumele se spala si se curata si se pun la calit in 5 linguri de ulei pana se inmoaie apoi se adauga ciupercile taiate sferturi.. Se lasa sa se caleasca 5 minute ,apoi se acopera cu apa si se pune la fiert. Se fierbe totul aproximativ 20 minute, Usturoiul se curata si se...

Tortilla de conopida

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2013

Din aceste cantitati ies 2 tortilla.. Deci sa trecem la treaba:)) Conopida se taie bucati,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare Dupa ce e fiarta (se gusta) se sscurge de apa si se pune intr-un bol.. Separat batem cele 10 oua cu sare piper apoi le adaugam peste...

Cocos Choco

In Dulciuri la 1 Mar 2013

Am amestecat intr-un bol nuca de cocos,laptele praf,zaharul pudra si vanilat si laptele condensat pana am obtinut un "aluat" nici moale nici tare.. Am facut din acest aluat batoane pe care le-am dat la congelator cam 30 minute(am uitat de ele:)))  Dupa cele 30 minute am mai...

Painea copilariei noastre :)

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2013

Varianta dulce: Painea se taie felii de 1, 5 cm... Batem bine ouala cu zaharul pudra si cel vanilat..Adaugam laptele si amestecam pana la omogenizare.. Se inmoaie bine fiecare felie de paine, apoi se pune la prajit in unt sau ulei pana se rumeneste frumos.. Se serveste cu miere sau...

Oua umplute pe pat de maioneza

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2013

Ouale se fierb aproximativ 8 minute. Se curata de coaja si se taie in 2. Galbenusurile le punem intru-un bol separat.. Se ia un galbenus crud si unul fiert si se face maioneza. Se pune si zeama de lamaie dupa preferinta fiecaruia. La sfarsit adaugam o lingura de sos tartar. Umplutura pt oua...

Salata de surimi

In Salate la 25 Feb 2013

Batoanele de surimi se taie in feliute mici.. Ouale se fierb apriximativ 8 minute , se curata si se taie cubulete..Se amesteca cu surimile, 3 linguri de sos tartar si sare daca este nevoie... Salata se serveste pusa pe paine

Tocanita de mazare cu baby morcov si carnati

In Porc la 25 Feb 2013

Legumele se curata ,se taie si se calesc in ulei. Se pun si carnatii taiati felii si se lasa pana se albesc carnatii. Adaugam mazarea scursa si clatita. Punem apa cat sa curpinda totul , un cub de knorr,piper si lasam sa fiarba. Cand sosul a scazut adaugam o lingura de pasta de...

Varza a la Cluj

In Mancaruri cu carne la 25 Feb 2013

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in ulei pana se inmoaie.. Intre timp tocam varza ,apoi o adaugam peste legume si o calim cateva minute.. Punem scarita taiata in bucati mai mici si acoperim totul cu apa si lasam sa fiarba.. Orezul il spalam bine si il punem peste...

Cheesecake cu visine - reteta nr 100

In Prajituri la 25 Feb 2013

Pentru inceput punem visinele la scurs pe un servetel absorbant. Smantana o batem cu zaharul tos si cel vanilat. Branza o punem in blender si o mixam pana iese o pasta fina. Punem branza peste smantana si amestecam bine.. Gelatina o topim in 2 linguri de apa, iar apoi o punem peste...

Clatite cu frisca si visine

In Dulciuri la 19 Feb 2013

Facem clatitele dupa reteta fiecaruia, insa adaugam in plus 3 linguri de cacao. Smantana o batem cu zaharul si dam vasul la frigider pentru minim 30 minute. Se ia o clatita si se umple cu frisca si visine..se impatureste si se pun pe o farfurie... Pe fiecare clatita punem cate...

Pui cu smantana si legume

In Pui la 19 Feb 2013

Preparare pui cu smantana. Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca.. Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute. Se scoate carnea de pe pui si se pune si...

Galuste cu visine

In Dulciuri la 19 Feb 2013

Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja.... Dupa ce au fiert se lasa la racit, apoi se curata si se rad pe razatoarea cu ochiuri mici.. Se amesteca cu oul, cele 3 linguri cu zahar si faina cat cuprinde. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios dar usor de modelat.. Din aceste aluat am...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 19 Feb 2013

Pentru inceput batem smantana cu zaharul tos si zaharul vanilat... Amestecam frisca obtinuta cu mascarpone. Luam prima foaie de pandispan ,punem peste ea crema obtinuta mai sus apoi visinele...se pune deasupra a doua foaie si presam putin.... Ciocolata se topeste si se...

Oua scotiene

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2013

Ouale se fierb 10 minute. Se decojesc si se dau prin faina. Imbracam fiecare ou in parte cu pasta de mici, apoi dam bilele rezultate prin pesmet si le punem la prajt in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel. Se servesc cu cartofi prajiti si sos andalouse (sau orice alt sos)

Ciocolata de casa

In Prajituri la 13 Feb 2013

Apa, zaharul si ciocolata amaruie taiata bucatele se pun pe foc pana incepe a fierbe. Se da oala deoparte. Adaugam untul topit inainte si alunele. Punem lapte praf putin cate putin si amestecam bine ca sa nu se formeze cocoloase...se da la rece cateva ore... Se taie si se serveste cu...

Prajitura "Alba ca Zapada"

In Prajituri la 13 Feb 2013

Se pune untura cu zaharul si se amesteca. Se adauga ouale si laptele. Bicarbonatul se amesteca cu un pahar de faina si se adauga peste ingredientele de mai sus. Se mai pune faina putin cate putin. Aluatul se framanta pana se dezlipeste de pe maini. Din acest aluat obtinuit se intind 4 foi care se...

Friptura de porc cu salata de surimi:)

In Porc la 22 Ian 2013

Salata se face astfel:se fierb pastele si se scurg de apa. Se taie ceapa marunt. Se taie si castravetii si surimi . In cuptorul incalzit la 180 grade se pune carnea de porc taiata dupa preferinte. Eu am facut un sos din bulion ulei apa si condimente si am pus peste carne dupa a care...

Tocanita delicioasa

In Mancaruri cu carne la 22 Ian 2013

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare. Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de usturoi tocat.kaizerul si pieptul de pui Se taie bucati mai mici si se pune la calit alaturi de legume.Se...

Ciorba radauteana

In Supe/Ciorbe la 15 Dec 2012

Puiul se spala bine,se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce trage  cateva clocote schimbam apa. Acum se pun si legumele taiate si se lasa sa fiarba pana cand carnea e fiarta bine si incepe sa se desprinda de pe oase.. Se scoate carnea pe o farfurie si se lasa sa se raceasca....

Tocanita "reciclata"

In Mancaruri cu carne la 10 Dec 2012

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in 3 lg ulei. Se pun cartofii si scarita, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Cand cartofii sunt aproape fierti ,se pune dovlecelul taiat, zacusca, sare, piper si se mai lasa la fiert. Se pune si paprikasul si se mai lasa 5 minute pe...

Afisate 91 - 120 din 207 retete    

Postari recente

publicat la 10.12.2014

Ciorbita de oaie cu legume

publicat la 10.12.2014

Covrigi cu telemea

publicat la 10.12.2014

Placinta cu carne de pui

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]