Ciorba radauteana

de AnyCostescu in Supe/Ciorbe, 15 Dec 2012 | 5202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 1 caciulie usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Puiul se spala bine,se taie bucati si se pune la fiert.

Dupa ce trage  cateva clocote schimbam apa.

Acum se pun si legumele taiate si se lasa sa fiarba pana cand carnea e fiarta bine si incepe sa se desprinda de pe oase..

Se scoate carnea pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.

Se scoate carnea de pe oase..

In zeama in care a fiert puiul punem smantana si condimente.

Tot acum punem si jumatate de caciulie de usturoi pisat.

Cealalta jumatate o punem cand supa e aproape rece.

Se pune inapoi carnea in supa.

Presaram cu patrunjel si servim cu ardei iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana