BakeUpArtist

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.10.2016

RETETE54
PRIETENI191
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinte cu Pui si Salsa

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2017

Am început prin a frământa aluatul. Am amestecat întâi ingredientele uscate: am pus praful de copt peste făină, am adăugat sarea și le-am cernut într-un bol. Am făcut spațiu la mijloc și am adăugat apa caldă, uleiul și oțetul. Am omogenizat ușor, am...

Omleta reinterpretata

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2016

Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru. Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute. Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin...

Aperitiv tarta cu Ricotta si Rosii Cherry

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2016

Blat : Mixați făină cu sarea și cu untul rece, după care adăugați gălbenușurile, pe rând, mixând după fiecare. Apoi adăugați apa și frământați un aluat de tartă. Acoperiți aluatul în folie alimentară și dați la rece pentru 30 de minute. După acest...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 29.06.2018

Gnocchi de casa cu sos carbonara

publicat la 29.06.2018

Tocana picanta de porc

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Tie iti place sa vorbesti la telefon, însa nu-l deschizi niciodata pentru ca nu ai prieteni care sa te sune.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]