Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1004
PRIETENI
Retete / Salate

Concurs “Salata celebra”: Salata cu sunca si oua

In Salate la 2 Mai 2009

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau se rupe in bucati, dupa preferinte. Eu prefer sa o toc. Ridichiile, ceapa, castravetii si rosiile se taie si ele, dar in feliute subtiri. Toate acestea se pun intr-un bol, iar peste ele se adauga...

Salata boeuf

In Salate la 2 Mai 2009

Carnea se fierbe in apa cu sare, inlaturandu-se spuma cat este necesar la inceputul fierberii. Indata ce carnea este fiarta, se lasa sa se raceasca si se taie cuburi. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Morcovii se fierb separat si se taie cubulete. Castravetii se curata...

Salata greceasca

In Salate la 2 Mai 2009

Se amesteca ingredientele, se stropeste totul cu ulei de masline, si la final se adauga deasupra o felie e branza feta greceasca. Pofta buna!

Concurs “Salata celebra”: Salata cu ton si fusilli

In Salate la 2 Mai 2009

Prefer sa folosesc conserve de ton in suc propriu in detrimentul celor in ulei. Pastele fusilli sunt in trei culori: verde de la spanac, rosii de la pasta de rosii si albe de la faina de grau. Se pun la fiert pastele fusilli in apa cu sare si putin ulei de masline. Intre timp taiem salata...

Salata cu somon si sos de portocale

In Salate la 27 Apr 2009

1.Sucul de portocale se pune la fiert cca. 8 minute, apoi se lasa sa se raceasca.Apoi, se amesteca cu uleiul, mierea, otetul si sarea. 2.Somonul se taie in bucati egale ,pe care le asezam de jur imprejurul  unui platou.Cele doua feluri de salata se spala , se scurg de apa si se aseaza in...

Salată de boeuf a la Hunedoara

In Salate la 27 Apr 2009

Se fierb cartofii, morcovii, pieptul de pui (cantitate dupa preferinta) si se toaca marunt. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si ulei. Se amesteca cu ingredientele castravetii murati, mazarea si se adauga maioneza. Se pune intr-un bol si se orneaza cu imaginatie :) ! Pofta buna!...

Salata Caesar

In Salate la 4 Apr 2009

Bucatile de piept de pui se lasa la marinat macar jumatate de ora cu zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi si cimbru. In acelasi timp punem intr-un pahar ulei de masline, cimbru si usturoi si se lasa tot 30 min, pana cand uleiul capata un gust placut. Intre timp spalam si curatam salata...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Un coleg îţi va explica astăzi că excesul de gumă Turbo cu aromă de piersici afectează direct capacitatea intelectuală. Singura ta replică isteaţă la treaba asta va fi “Ci ce frei să inţinuesi?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro