Elena30

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.08.2011

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Prajitura Tosca

In Prajituri la 10 Aug 2011

Mod preparare pentru prajitura Tosca: Blat 1: Se bat cele 6 albusuri spuma impreuna cu zaharul. Continuam adaugand 50g mac si 50 g nuca de cocos. Amestecam in continuare si mai punem 3 linguri de faina si 1 praf de copt. Dupa omogenizare se da la cuptor in tava intinsa. Crema:...

Prajitura cu prune

In Prajituri la 5 Aug 2011

Pentru blat: amestecam toate ingredientele din care va rezulta o coca frageda, pe care o intindem intr-o tava(20/30) cu mana. Se pun prunele fara sambure deasupra si se presara peste ele putin zahar si scortisoara. Pentru umplutura de deasupra prunelor se bat spuma albusurile(inclusiv ...

Pizza

In Pizza la 3 Aug 2011

Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted. Se lasa la crescut 30 min.Intre timp feliem salamul, ciupercile, ardeii si rosiile, iar cascavalul il radem.Dupa ce...

Prajitura ''Noapte venetiana''

In Prajituri la 1 Aug 2011

Blatul alb : Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cocosul si faina si se amesteca usor, sa nu se strice albusurile. Se unge si se tapeteaza o tava de 20X30 cu ulei si faina, se toarna aluatul. Blatul negru : Se bat spuma albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul,...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]