Aurelia 07_07

1

Bucataras
incepator

Breitenbrunn

Bucataras din 22.01.2012

RETETE17
PRIETENI250
Retete

Desert tort Padurea Neagra

In Torturi la 30 Apr 2017

Pregatirea aluatului fraged: Pe o placa de lucru, se pune faina, cacao, 3 gr. praf de copt (1 lingurita rasa). In mijloc, se adauga 50 gr  zahar, zaharul vanilat si untul rece (se taie in bucati mici). Se amesteca toate ingredientele, pana se formeaza un aluat. Daca aluatul se lipeste de...

Salutari din inima

In Dulciuri la 14 Dec 2014

Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus. Pentru framantarea aluatului eu folosesc mixer-ul. Dupa ce aluatul este gata framantat ,il dam la rece la frigider aproximativ doua ore. Dupa cele doua ore, il scoatem de la frigider si pe o planseta presarata cu putina faina, intindem o...

Ciocanele de pui crocante.

In Mancaruri cu carne la 12 Iun 2014

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta. Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper. Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita. Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel....

Bowle cu capsuni

In Bauturi la 10 Iun 2014

Spalam capsunile si le curatam coditele verzi. Taiem capsunile in bucati mai mici. Punem capsunile intr-un castron mai mare de sticla . Presaram peste capsuni doua linguri de zahar. Treisfert din vin turnam peste capsuni si zahar si amestecam putin. Punem si frunzele de menta in...

Dulceata de capsuni reteta

In Dulceata / Gem la 9 Iun 2014

Dulceata de capsuni reteta Avem nevoie de 10 borcane a 440 grame. Borcanele ,le spalam si le sterilizam la cuptor,la o temperatura de 100 de grade,aproximativ 10-15 minute. Capsunile culese proaspat din gradina,le spalam si curatam de partea verde. Intr-o oala de 6 litri punem...

Carne de porc prajita cu ceapa

In Porc la 2 Iun 2014

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz. Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper. Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti. Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta. Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici....

Salata de rosii,castravete si cascaval Delaco.

In Salate la 24 Mai 2014

Spalam rosiile si le taiem felii. Curatam castravetele si-l taiem rondele. Cascavalul se taie cubulete. Schnittlauchul si mararul le spalam si le taiem marunt. Punem toate aceste ingrediente intr-un bol. Condimentam cu otet balsamic,ulei de masline si putina sare . Amestecam...

Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)

In Torturi la 30 Oct 2013

Mod de preparare blat: Ciocolata o taiem bucatele mici si o punem impreuna cu uleiul intr-un castron de inox la topit pe baie de abur,cu flacara aragazului pe minim,amestecand continuu pana se topeste,dupa care o dam la o parte de pe foc. Amarettini il punem intr-o punga de plastic mai...

Omleta cu ceapa verde,bacon si polenta (mamaliga )

In Aperitive / Garnituri la 30 Oct 2013

Mod de preparare omleta: Intr-o tigaie prajim feliile de bacon pe ambele parti ,pana devin maroniu deschis. Dupa ce s-au prajit, le punem separat pe farfurie. Separat ouale, smantana,sarea ,piperul si ceapa verde, le amestecam cu furculita si le turnam la prajit,in tigaia in care am...

Sandvis cu cascaval si sunca Serrano

In Sandvisuri la 29 Oct 2013

Felia de paine o ungem cu unt ,punem felia de cascaval deasupra ,apoi frunza de salata verde si deasupra cele doua felii de sunca Serrano.

File de cod prajit cu salata de cartofi

In Peste la 18 Oct 2013

Modul de pregatire al pestelui: Spalam pestele cu apa rece, dupa care il zvantam cu un prosop de hartie. Asezam bucatile de peste pe un castron si le condimentam cu: sare,piper,zeama de lamaie si le stropim cu cateva picaturi de worcestershire sauce. Separat intr-o tigaie, punem uleiul...

Friptura din carne de mistret

In Mancaruri cu carne la 13 Oct 2013

Toate ingredientele pentru bait se pun intr-un castron si se amesteca . Carnea se spala cu apa rece si se pune in castron in acest amestec de mirodenii . Se acopera castronul cu un capac sau cu folie pana a doua zi. A doua zi ,scoatem carnea din bait(de la marinat) ,o spalam cu apa...

Salata de tomate cu mozzarella

In Salate la 7 Oct 2013

Mod de preparare: Spalam tomatele si le taiem felii. Ceapa o curatam de coaja,o spalam si o taiem felii subtiri. Mozzarella  o taiem felii ca si tomatele. Pe un platou,punem o felie de tomata rosie,una de tomata galbena si una de mozzarella pana la terminare. Deasupra punem...

Zwiebelrostbraten(Friptura de vita cu ceapa prajita) si cartofi gratin

In Mancaruri cu carne la 7 Oct 2013

Carnea de vita o spalam cu apa rece si cu un prosop de hartie o tamponam pentru a elimina surplusul de apa . Asezam carnea pe un platou si o condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii subtiri. Intr-o tigaie punem doua linguri de ulei si punem...

Supa de gaina de casa cu galuste de pesmet

In Supe la 7 Oct 2013

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand incepe apa din oala, pentru supa sa fiarba, adaugam carnea si lasam sa fiarba aproximativ o ora. Intre timp curatam zarzavatul,il spalam bine si il taiem in bucati mai mici, daca este mare si...

Ciorba de zarzavat si piept de curcan.

In Ciorbe la 6 Oct 2013

Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete. Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt. Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete. Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat....

Gulas

In Porc la 24 Aug 2013

Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    

Postari recente

publicat la 30.04.2017

Desert tort Padurea Neagra

publicat la 10.05.2016

Nordsee.

publicat la 23.08.2015

Ammersee 23 august 2015

Horosmopul tau de astazi:

Rac

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Retete preferate
Caltabosi

Voturi:26

Savarine

Voturi:47

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]