publicat la 12.03.2018
publicat la 12.03.2018
publicat la 12.03.2018
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci la cuptor (de post)
Se spala ciupercile, se toaca marunt coditele, mararul si ceapa. Coditele se amesteca cu mararul si cu ceapa, se sareaza si se pipereaza. In fiecare ciupercuta se pune putin ulei de masline, apoi se adauga amestecul de verdeturi. Se lasa la cuptor circa 20 minute, la foc mediu. Se pot servi...
Drob cu Pleurotus - post
Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile. Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul. Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se...