
publicat la 06.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.04.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta de gogosar cu verdeata
Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte. Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt. Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama. Am adaugat cca o lingura rasa cu sare. Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocate marunt si se mai lasa...
Ardei copt la congelator
Pentru cele necesare, aveti nevoie de ardei, eu am folosit grasi de toate culorile, la fel de buni sunt si kapia, si de pungi. Ardeii se spala si se coc pe plita, sau in cuptor, eu prefer deasupra aragazului pe plita, sau chiar pe gratar , afara. Acuma, sunt persoane care presara putina sare,...
Tocana de legume pentru iarna
In primul rand pregatim legumele, curatam, spalam si tocam. Ceapa se toaca marunt, morcovul se taie marunt, patrunjelul si teline se da pe razatoare (pe ochiul mare), ardeii se taie cubulete si rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Punem la calit ceapa in ulei si adaugam radacinoasele...