Ancutsa

6

Bucataras
Chef

Ploiesti

Bucataras din 23.05.2016

RETETE714
PRIETENI166
Retete / Bauturi

Lichior de oua

In Bauturi la 1 Ian 2021

  Încălzești într-un ibric, laptele cu smântâna pentru gătit și vanilia, până frige la deget, nu-l fierbe. Apoi strecori amestecul. Amesteci într-o crăticioară, cu mixerul, gălbenușurile cu zahărul și sarea până se albesc și devin...

Bautura cu aroma de turta dulce

In Bauturi la 9 Ian 2020

  Pentru decorațiunile de ciocolată, se topesc cele două feluri de ciocolată, în castronele diferite, pe baie de abur, se lasă la răcit.  Se desenează cu ajutorul unui poș, diferite figurine. Se dau la congelator. Se pune laptele într-un ibric, pe foc mic și...

Tuica fiarta, cu mirodenii

In Bauturi la 16 Dec 2019

  Într-un ibric, se amestecă țuica, apa și mirodeniile preferate. Eu am ales să adaug câteva boabe de piper negru, zahăr, cuișoare, coajă de lămâie și de portocală (de la fructe netratate, spălate, uscate pe șervete și apoi ținute în zahăr la borcan...

Vin fiert, cu mirodenii

In Bauturi la 11 Dec 2019

      Se toarnă vinul roșu într-un ibric mai mare, deoarece la fiert se umflă, apoi se adaugă mirodeniile preferate și îndulcitor. Se fierbe pe foc mic. Când dă în clocot, se ia focul. Se strecoară și se toarnă în ceșcuțe....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Cereale cu lapte sau lapte cu cereale? Vei fi zguduit de această dilemă pe toată durata zilei. Azi chiar poţi fi acuzat pe bună dreptate că o cam zgudui…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]