Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
Voturi:26
Voturi:23
Voturi:22
In cont 71
Taietor de pizza
Lumanare parfumata
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:27
ieri la 09:01
de Panacris 9
pe 18.02 la 12:48
pe 18.02 la 09:29
de RODIMUR 8
pe 17.02 la 13:30
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
UrsanMihaela
Criss 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Heracleea 1
ageamanu 1
Marianushka88 1
Oana_Georgiana 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...