Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Voturi:30
Voturi:45
Voturi:29
In cont 71
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:37
de Retete_gustoase 1
la 16:49
de oanapl 8
ieri la 18:32
ieri la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Constelatialeu 9
6 comentarii
5 comentarii
de Bucataras 6
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Constelatialeu
Rocsi
vasimur
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...