Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:31
Voturi:26
Voturi:17
In cont 80
Taietor de pizza
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:08
ieri la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
9 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
Alexandra Burz 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabriela_aysondu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...