Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.
Voturi:42
Voturi:23
Voturi:43
In cont 80
Unghiera BISALUO
Set de 2 incaltatoare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:19
ieri la 11:11
de RODIMUR 8
ieri la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
pe 20.10 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
biancas76 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MoliCook 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...