Am incercat sa incadrez altfel textul ..sau sa le pun asa cum le am eu pe calculator..in tabel dar tot in felul in care le vedeti s-au salvat..sper sa nu fie prea greu de citit...
luk, eu nu prea le inteleg
Gaby..la retetele americane sau engelzesti unitatile de masura sunt in cup..teaspoon..tablespoon...si in prima parte a articlului este conversia lor in grame..mililitrii..astea sunt de baza zic eu..apoi convrsia din kg in cup ..ounce si asa mai departe sunt oarecum extra...eu le am expus asa cumle am gasit in stul respectiv...era mult mai simplu de citit daca le puteam pune in tabel..dar asa mi-a permis formatul de aici..asa ca...imi pare rau daca mai mult am incurcat decat sa descurc
luk, nuu, nu trebuie sa zici asta . nu ai incurcat, o sa-ncerc sa le deslusesc
vad ca a aparut si tabelul..multumesc cui a facut modificarea..asa ,zic eu sunt mai usor de inteles
Bun tabelul,dar nu se poate folosi la toate deoarece fiecare ingredient trage altfel la cantar. Din memorie spun asta,dar parca 1 cup faina e 125 gr si 1 cup zahar 250 gr.
Ai dreptate Miti...eu ma gandeam ca asta merge la toate..dar e logic sa nu fie asa.. ..pana la urma avea dreptate Gaby
Eh o sa incerc s amai caut poate gasesc ceva mai relevant is mai folositor