artistique

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.07.2013

RETETE15
PRIETENI11
Retete

Omleta cu rosii

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2013

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust. Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 18 Aug 2013

Se iau legumele si se spala bine, se taie in cubulete toate , mai putin morcovul si ceapa care se baga in blender si se maruntesc bine, dar cat sa nu fie extrem de mici. Se pune oala cu putin ulei in ea la incins,se adauga imediat ceapa cu morcovul din blender si se calesc pana ce-si lasa...

Branza iute cu mirodenii

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2013

Se ia branza telemea si se taie cubulete mici.O punem intr-un vas si o zdrobim pana devine marunta, aproape insesizabila. Luam branza bulgarasi ,adaugam peste ea smantana si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.Adaugam peste compozitie si branza telemea zdrobita. Adaugam uleiul de...

Mamaliga taraneasca cu branza si smantana

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2013

Punem o cratita cu apa la fiert, asteptam sa dea in clocot , apoi adaugam malaiul treptat ,amestecand,avand grija sa nu prinda cocoloase. Amestecam bine continutul pana cand se omogenizeaza si acesta incepe sa se intareasca pe masura ce-i amestecat. Avem grija sa fie fiarta bine mamaliga,sa nu...

Orez integral cu ciuperci si aripioare de pui picante

In Aperitive / Garnituri la 29 Iul 2013

Preparare aripioare picante: Se ia painea uscata si se piseaza cat sa ramana granule mari. Se adauga in pesmet boia de ardei iute cu piper si sare si curry. Se iau aripioarele si se dau prin ou. Si apoi se trec prin pesmet. Se aseaza aripioarele in tigaie de cuptor pe hartie cerata....

Salata de rosii cu rucola

In Salate la 29 Iul 2013

Spalati bine rosiile, taiatile bucati. Spalati castravetii bine, decojitii daca sunt prea vechi si amari. Taiati cubulete branza. Taiati ceapa in jumatate si taiati fasii subtiri julien. Amestecati toate ingredientele , adaugati masline,rucola,sare de mare si o lamaie intreaga stoarsa...

Sandwisuri cu branza speciala

In Sandvisuri la 29 Iul 2013

Branza  cu mirodenii ( cimbrisor,chimen,marar) intinsa pe paine, cu rosii cherry taiate felii ,ceapa verde,si stropi de ulei de masline....Chiar e super delicios ! Preparare branza  cu mirodenii : - se amesteca branza bulgarasi cu smanatana pana se omogenizeaza; -se...

Inghetata de vanilie de ciocolata straciatella cu fructe proaspete

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Mod de preparare inghetata de cacao : Se pune intr-o oala la foc mediu laptele cu zahar, sarea si pudra de cacao. Se amesteca constant. Imediat ce fierbe dam compozitia la foc mic. Intr-un castron separat batem putin galbenusurile de ou si adaugam treptat...

Mere coapte speciale

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Se spala bine merele si se crusteaza pe mijloc la codita, se face un spatiu triunghiular, liber, unde adaugam putin unt, apoi punem zaharul vanilat, esenta de rom...adaugam mixul de stafide si alune in fiecare mar , plus cateva nuci zdrobite . Le bagam la cuptor 20-25 minute, verificam daca...

Mini savarine dulci

In Prajituri la 29 Iul 2013

Se separa galbenusurile de albus. Albusul se bate cu zaharul  ;compozitia ca de bezea. Galbenusul il amestecam bine cu putina sare si il adaugam peste compozitia de bezea. Se adauga pesmetul in care am pus faina si putin lapte plus cele 3 linguri de ulei ...si...

Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca

In Ciorbe la 29 Iul 2013

Cum se prepara Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca Se pune la fiert apa intr-o oala mare , adaugam fasolea. Pe masura ce fierbe o sa faca spuma, ar fi bine sa fie inepartata ca sa observati evolutia fasolei. Intre timp, taiem morcovii cubuleti sau mai...

Urzici cu usturoi

In Mancaruri de legume la 29 Iul 2013

Se spala foarte bine urzicile pentru a elimina nisipul si alte impuritati. Separat punem apa la fiert intr-o oala destul de mare si adanca.Adaugam urzicile si lasam sa fiarba  bine la foc mediu, aproximativ 10-12 minute. Urzicile fierte le punem in robotul de bucatarie si adaugam...

Supa de varza imbunatatita

In Supe la 28 Iul 2013

Maruntiti ceapa in robot ,bine.Se caleste ceapa in uleiul de masline extravirgin pana isi lasa zeama proprie,apoi adaugam ardeiul gras verde taiat cubulete si calim in continuare cu ceapa timp de circa 4-5 minute. Dupa ce ati calit bine cepele impreuna cu ardeiul gras, adaugati apa cu un deget...

Zacusca de vinete picanta

In Zacusca la 28 Iul 2013

Spalati ardeii si vinetele si aveti grija sa le stergeti cu un prosop si abea apoi sa le puneti la copt.Dupa ce s-au copt le curatati bine de pielita. Curatati ceapa si morcovii si dati-le separat prin robot sau daca nu aveti robot ca sa fie fine la gust. Incingeti uleiul (nu mult...

Reteta personala de ciuperci cu orez

In Reteta de vedeta la 28 Iul 2013

Se pune orezul la fiert ; recomand orez cu bob lung de la firma Uncle Ben's fiindca e portionat pentru doua persoane in cate patru plicuri,eu am folosit 2 plicuri pentu 4 persoane si se tine pe foc 20 minute la foc mic...in acest timp se fac ciupercile intregi in tigaie, in unt ,se lasa sa se...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2013

Omleta cu rosii

publicat la 18.08.2013

Ciorba de legume

publicat la 30.07.2013

Branza iute cu mirodenii

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]