publicat la 18.01.2022
publicat la 10.01.2022
publicat la 15.06.2021
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciolama de rinichi
Se spala rinichi si se pun la fiert in apa rece cu sare.Prazul se curata, se taie bastonase si se pune la calit in untura de porc. Dupa ce se inmoaie prazul se stinge cu cativa stropi strasnici de otet balsamic si se ravaseste totul cu faina. Dupa ce se ingroasa se toarna peste plamadeala...
Friptura de miel insotita de sparanghel copt
Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180...
Rulada de porc umpluta cu ananas si sos alb de nuci
Se feliaza pulpa de porc si se bat bine feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Asezam pe folie alimentara bucatile de carne, le saram si piperam, apoi le umplem cu cubuletele de ananas, scurse in prealabil. Rulam feliile umplute in folie, strangand bine capetele, apoi infoliem rulada in...
Pomana porcului
Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15...
Friptura de miel cu fasole verde si salata de castraveti
Spalam carnea de miel, o presaram cu sare si putin piper si o punem intr-o tava de cuptor. O acoperim cu alta tava si o dam la cuptor pentru circa o ora (sau pana se rumeneste). Intre timp, curatam usturoiul si il zdrobim. Fasolea verde o oparim 3-5 minute. Incingem un pic de ulei intr-o tigaie...