Fursecuri ROSCATA

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 5408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g untura
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja lamaie
  • 1 pliculet amoniac
  • 800 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ROSCATA:

Ouale se amesteca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie,apoi untura si se omogenizeaza bine,se adauga amoniacul stins si faina.Se face o coca ,se intinde foaie si se taie fursecuri in diverse forme.Se dau la cuptor cca 15 min.Cand sunt reci se lipesc cate doua cu diverse gemuri sau dulceata,eu am folosit dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ROSCATA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu migdale si ciocolata pentru Craciun