Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
hateg
Bucataras din 05.01.2014
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...
Se coace intr-o tava sau forma treptunghilara usa si tapetata cu faina, se coace 20 min. crema 4 galbenuse se freaca cu o lingura si...
mai multe
publicat la 05.01.2014
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 incaltatoare
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 decojitoare universale de legume
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:01
la 15:03
la 10:53
ieri la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de oanapl 8
5 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Betivana
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...