Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1003
PRIETENI137
Retete

Granita de zmeura si menta

In Bauturi la 16 Iul 2020

Puneti la fiert apa cu indulcitorul sau zaharul.  Adaugati foile de menta si sucul de lamaie. Lasati sa fiarba 3 minute pana cand indulcitorul/zaharul se topeste. Rezervati si lasati sa se raceasca. Mixati zmeura, adaugati siropul racit si filtrat. Mixati din nou si varsati...

Tzatziki de ridichi

In Salate la 16 Iul 2020

Spalati ridichile si taiati-le baza si varful. Mixati ridichile cu ceapa si busuiocul (nu chiar foarte fin). Pastrati cateva ridichi intregi pentru decorul final. Amestecati ridichile mixate cu iaurtul grec si puneti sare dupa gust. Puneti intr-o farfurie/bol de prezentare, decorati...

Pateu de ficat

In Ficat la 3 Iul 2020

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Sotati-le bine in uleiul incalzit. Spalati si curatati bine ficatul. Puneti-l la fiert intr-o oala plina cu apa. Aduce-ti la fierbere si aruncati prima apa. Clatiti si acoperiti ficatul cu apa rece si puneti-l la fiert. Puneti sare si...

Frappa de cafea cu lapte de migdale

In Bauturi la 3 Iul 2020

Pregatiti frisca cu cafea. Bateti smantana cu indulcitorul si cafeaua ness pana obtineti o frisca . Pregatiti 2 pahare, puneti cuburi de gheata in fiecare si laptele de migdale. Completati cu frisca cu cafea. Decorati cu ciocolata neagra rasa. Serviti imediat.

Salata de sparanghel cu hering

In Salate la 3 Iul 2020

Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece. Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.    Curatati si tocati usturoiul marunt. Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul. Gatiti 10 minute intoarceti in mod...

Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)

In Mancaruri de legume la 3 Iul 2020

Spalati bine foile. Puneti-le 2 minute in apa clocotita sarata. Scoateti-le si pentru a-si pastra culoarea puneti-le in apa rece cu cuburi de gheata. Scurgeti-le si rezervati. Tocati-le marunt si presati-le intre maini pentru a scurge bine apa. Intr-un castron puneti frunzele tocate...

Spris- desert cu fructe din Etiopia

In Love Smoothies la 12 Iun 2020

Indepartati si rezervati semintele de rodie. Mixati pulpa de avocado cu un pic de apa (60-80 ml) si 1 lingura de indulcitor natural. Varsati-l in pahare. Spalati bolul mixerului. Curatati si mixati pulpa mango-ului cu un pic de apa (30-40 ml). Varsati peste avocado. Decorati cu...

Bastonase de dovlecei si morcovi la cuptor

In Mancaruri de legume la 12 Iun 2020

Pregatiti sosul din ierburi.  Spalati si mixati ierburile cu usturoiul , sarea, uleiul si bulionulde rosii. Asezonati. Spalati si curatati legumele (daca sunt bio puteti lasa coaja). Taiati-le bastonase. Intr-un castron amestecati marinata, uleiul si faina low carb. Puneti...

Pasta de tartinat Ktipiti cu branza feta si rosii

In Salate la 12 Iun 2020

Taiati rosia, ceapa si usturoiul bucati. Spalati ierburile, taiati rosiile ucate bucatele. Mixati branza cu smantana, uleiul, ierburile, rosiile, ceapa si usturoiul pana obtineti o crema. Condimentati. Varsati intr-un bol si dati la rece 30 de minute minimum. Decorati cu flori de...

Branza Halloumi prajita

In Aperitive / Garnituri la 5 Iun 2020

Taiati branza in batoane. Amestecati pudra de migdale cu condimentele  Yassa su cu semintele de susan. Dati branza prin acest amestec , prajiti-o rapid pe toate partile in uleiul incins. Presarati boia de ardei. Am servit cu avocado si cu crema de otet balsamic.

Desert parfait tiramisu

In Dulciuri la 5 Iun 2020

Mixati nucile. Intr-un castron faramitati biscuitii cu fibre. Pregatiti o cafea espresso puternica si turnati-o peste biscuiti. Adaugati miezul de nuca macinat, 2 lingurite de indulcitor si amestecati bine. Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile...

Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni

In Mancaruri cu carne la 5 Iun 2020

Incalziti intr-o cocota uleiul si untul clarifiat. Sotati carnea de vita taiata bucati si crumeniti-o pe toate partile. Presarati condimentele peste carne. Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti impreuna 2 minute. Turnatirosiile cu zeama lor. Puneti sare, piper (rosiile mele erau deja...

Salata de radacina de telina

In Salate la 23 Mai 2020

Curatati radacina de telina si dati-o pe razatoare. Intr-un castron amestecati telina rasa cu crema si maioneza. Puneti sare, piper, adaugati sucul de lamaie , uleiul de masline si piperul roz zdrobit. Gustati, asezonati si puneti aromate (ierburi de Provence). Lasati sa se raceasca bine...

Supa de sparanghel cu mozzarella

In Supe/Ciorbe la 23 Mai 2020

Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui. Taiati-l bucati. Puneti uleiul la-ncalzit intr-o oala adanca. Sotati ceapa curatata si tocata marunt. Puneti bucatile de sparanghel amestecati 2 minute si varsati deasupra 350 ml de apa. Puneti cub-ul si...

Andive gratinate cu sos cheddar

In Mancaruri de legume la 23 Mai 2020

Pregatiti sosul cu branza cheddar  : Puneti smantana la-ncalzit si cand este fierbinte adaugati branza cheddar taiata bucati si laptele . Amestecati cu un tel pana cand branza se topeste si aveti o compozitie omogena. Puneti piper, sare, rezervati.   Se indeparteaza cotorul si se spala...

Guacamole rapid si parfumat

In Aperitive / Garnituri la 23 Mai 2020

Taiati avocado-ul pe jumatate in lungime. Indepartati samburele si curatati-l de coaja. Puneti pulpa intr-un castron.  Adaugati sucul de lamaie si presati-l in piureu cu o furculita. Puneti condimentele si busuiocul taiat. Amestecati. Gustati si asezonati in functie de gustul dvs. Dati...

Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)

In Dulciuri la 1 Mai 2020

Incalziti cuptorul la 170°C. Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana. Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati. Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul. Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand...

Mancarica cu naut si rosii

In Mancaruri de post la 1 Mai 2020

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti. Puneti condimentele si amestecati. Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte. Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa. Adaugati...

Desert gogosi de Carnaval (Luxemburg) - Verwurelter

In Dulciuri la 23 Apr 2020

Sfaramati drojdia si amestecati-o in laptele caldut cu o lingurita de zahar. Puneti intr-un castron sau in bolul robotului faina cu sarea si zaharurile si amestecati. Adaugati oul si untul topit si incorporati treptat laptele cu drojdia. Framantati 10 minute pana obtineti un aluat...

Desert briosa Melc cu gem de prune

In Dulciuri la 23 Apr 2020

Intr-un castron adanc sau in bolul robotului  puneti faina (225 g) + sarea +zaharul  + drojdia uscata. Amestecati. Adaugati oul, apa calduta si untul moale taiat bucatele. Amestecati si framantati pana cand aluatul se desprinde de pereti si numai este lipicios. Am adaugat un...

Carnat de Lyon in aluat briosat

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2020

In bolul robotului sau intr-un castron puneti faina, sarea si zaharul . Amestecati si faceti o adancitura in faina. Puneti in adancitura drojdia faramitata impreuna cu 2 linguri din laptele caldut. Acoperiti drojdia cu putina faina si lasati sa actioneze timp 5 minute. Incepeti sa...

Tataki de pastrav somonat

In Pastrav la 11 Apr 2020

Indepartati pielea. Puneti pestele intr-un vas adanc. Am taiat o bucata in 2 caci era mai mare. Curatati si radeti ghimbirul deasupra pestelui. Varsati sosul mirin, sosul soia, otetul. Puneti piper si amestecati bine. Am pus totul intr-un sac de congelat si lasat sa marineze 3 ore la...

Desert prajitura cu mere si faina de cocos (fara gluten, low carb)

In Prajituri la 31 Mar 2020

Incalziti cuptorul la 180°C. Spalati si curatati merele. Taiati-le felii si puneti-le intr-o forma unsa. Presarati deasupra 1 lingura de indulcitor, scortisoara si puneti deasupra untul taiat bucatele. Dati la cuptor timp de 30 de minute . Scoateti si lasati sa raceasca 10...

Gratin de dovlecei si morcovi

In Mancaruri de legume la 31 Mar 2020

Incalziti cuptorul la 180°C. Spalati si curatati legumele. Dati pe razatoare dovleceii si morcovii. Amestecati legumele rase cu faina de naut si cele 2 oua. Puneti sare, piper, boia de ardei si ierburi aromatice. Varsati compozitia  intr-o forma unsa - 20/20 cm. Taiati...

Ciocolata calda cu whisky / Irish chocolate

In Bauturi la 17 Mar 2020

Bateti smantana lichida cu 1 lingura de indulcitor (sau zahar) pana obtineti o frisca care se tine bine. Pastrati la rece. Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o intr-o oala cu laptele si cu 1 lingura de indulcitor sau zahar. Amestecati pana cand ciocolata este bine dizolvata. Adaugati...

Varza cu rata in oala de lut la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Mar 2020

Indepartati primele foi de varza, spalati varza si taiati-o in 4. Indepartati cotorul si taiati-o apoi fin. Frecati-o cu un pic de sare. Curatati morcovii, ceapa si usturoiul. Tocati marunt ceapa si usturoiul si taiati morcovii in rondele. Intr-o oala adanca/cocota incalziti pulpele de...

Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)

In Aperitive / Garnituri la 14 Mar 2020

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine. Incalzim aparatul de wafe. Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare. Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti. Puteti face mai mici...

Unt din pere cu cacao (fara zahar)

In Mancare copii la 14 Mar 2020

Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-o oala pe foc cu untul si lasati-le sa fiarba la foc potrivit. Se vor transforma treptat in piure. Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet. Amestecati. Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult. Dupa...

Maioneza vegetala fara oua

In Sosuri la 8 Mar 2020

Spalati si puneti la hidratat 20 de minute nucile de caju in apa. Curatati ardeiul de seminte si de partea alba. Mixati nucile de caju scurse cu ardeiul si boia de ardei. Adaugati treptat uleiul, puneti sare si piper si amestecati. Dati 30 de minute la rece inainte de a servi. Bun...

Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos

In Dulciuri la 8 Mar 2020

Incalziti cuptorul la 150°C. Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor. Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine. Incorporati albusul batut spuma. Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt....

Afisate 181 - 210 din 1003 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]