Se pune sare groasa pe fundul unui vas.
Deasupra se pune pieptul de rata si se acopera complet cu sare. Filmati vasul cu film alimentar. Se lasa la macerat 24 de ore la frigider (deasupra sertarului cu legume).
A doua zi, clătiți pieptul de rață sub apă rece și uscați-l bine...
Carnea se va macera in 2 pasi :
Prima marinada:
Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin
Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea si zaharul.
Pieptul de pui fara piele se spala bine - se pune int-o cratita cu capac.
Turnati...
Piept de rata crud uscat
Se pune sare groasa pe fundul unui vas. Deasupra se pune pieptul de rata si se acopera complet cu sare. Filmati vasul cu film alimentar. Se lasa la macerat 24 de ore la frigider (deasupra sertarului cu legume). A doua zi, clătiți pieptul de rață sub apă rece și uscați-l bine...
Pastrama din piept de pui
Carnea se va macera in 2 pasi : Prima marinada: Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea si zaharul. Pieptul de pui fara piele se spala bine - se pune int-o cratita cu capac. Turnati...