va invit cu drag...
Cojile: punem apa, praful de sare si uleiul la foc pana aducem lichidul punctul de fierbere.
Tragem vasul deoparte, adaugam faina toata si cu ajutorul mixerului omogenizam foarte bine amestecul. Lasam la racit.
Preincalzim cuptorul la temperatura ridicata (220 grade)
Mixand in continuu, adaugam rand pe rand cele 3 oua.
Punem apoi coca rezultata intr-un posh, formam gramajoare de aluat cu spatiu intre ele in tava pe hartie de copt.
Dam tava la cupt, primele 15 minute le coacem la temperatura ridicata, apoi reducem temperatura la 175 grade si mai lasam tava in cuptor cca 25 minute.
In tot acest timp nu deschidem sub nicio forma usa cuptorului!
Dupa scurgerea timpului scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca cojile de ecler.
Dupa ce s-au racit le taiem pe orizontala in doua.
Budinca se prepara din pudra de budinca+zahar+lapte, urmand instructiunile de pe plic.
Frisca lichida rece, de la frigider se bate pana se intareste.
Ungem jumatatile inferioare cu un strat de budinca de fistic, spritam apoi cate un mot de frisca pe fiecare ecler, acoperim cu partile superioare si decoram eclerele cu glazura obtinuta prin topirea ciocolatei in 20ml frisca lichida la foc mic.
Presaram fistic prajit taiat grosier, lasam pana se intareste glazura si servim.
Pofta buna!