publicat la 09.07.2019
publicat la 09.07.2019
publicat la 19.12.2016
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica de fasole cu afumatura
Daca folositi fasole uscata, puneti-o la fiert in apa rece pana ce incepe sa se inmoaie si sa se decojeasca, apoi schimbati apa si puneti la fiert din nou pana se sfarama cand strangeti bobul de fasole intre degete. Daca folositi fasole la conserva procedati astfel: taiati costita afumata si...
Mancarica de ceapa
Intr-o tigaie cu putin ulei prajiti kaizerul pana se rumeneste putin. Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit cu kaizerul. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si puneti-i in tigaie. Dati rosiile printr-o sita sa inlaturati semintele si coaja,...