Foietaj cu crema de branza si capsuni

de Anamaria Cook in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 230 g crema de branza
  • 55 g zahar fin
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de branza si capsuni:

Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtineti o crema omogena.

Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un triunghi.

Crestati aluatul, avand grija insa sa nu taiati pana in coltul superior. Desfaceti usor aluatul, incat sa obineti un patrat din nou. Vezi poza mai jos

Acum este acum cu explicatul, credeti-ma este mai usor decat pare si sper ca pozele sa va ajute, acum aduceti coltul din stanga incat sa acopere coltul drept al patratului din mijloc, apoi faceti la fel cu cel din dreapta.

  Umpleti patratul mic din mijloc cu crema de branza, si asezati o capsuna deasupra, apasand-o usor in crema. Puteti inlocui capsunele cu zmeura, afine sau mure.  

Coaceti in cuptorul incins la 200 C, pentru 15 - 20 de minute sau pana aluatul capata o culoare aurie. Trebuie sa recunosc ca eu am fost foarte placut impresionata de rezultatul final, este spectaculos si de efect.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si fructe