Pentru inceput am pus apa la fiert cu un pic de ulei. Intre timp am curățat ceapa, am spalat-o si apoi am taiat-o mărunt.
Apoi morcovul si postarnacul , i-am curățat , spalat si apoi i-am dat pe răzătoare .
La final am curățat dovlecelul de coaja...
Cepele se curata ,se spala si se taie marunt.
Rosiile se spala si se vor taia cat de marunt vom dori.
Pastaile le rupem capetele,dupa care se vor rupe la dimensiuni de 4 cm si apoi se vor spala.
Dovleacul se va curata de coaja si de seminte acolo unde...
Copanelele le-am spalat foarte bine. Am pus intr-o oala 3l de apa in care am adaugat copanelele si un pic de ulei. Cand a inceput sa fiarba am spumuit bine sa ramana limpede supica.
Separat am curatat legumele. Le-am spalat. Am taiat:cartofii si morcovii,cuburi. Ceapa...
Pentru a iesi supa gustoasa luam carnea si o spalam bine dupa care o punem la fiert la foc. O lasam sa fiarba incet pentru ca noi stim aceasta carne de cocos fierbe un pic mai greu. Cand a inceput sa dea in clocot, spumuim bine pentru a ramane zeama cat mai limpede (eu atunci adaug si o lingura...
Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete.
Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat...
Eu pentru inceput pun pe foc o oala de 3 litri cu apa si cu ulei pana fierbe apa.
Iintre timp curat legumele si apoi le spal, dupa care le adaug peste apa fiarta si las legumele sa fiarba.
Intre timp fac un aluat dintr-o cescuta de apa si faina din care fac taiteii si ii las sa...
Borș cu perișoare din pulpă de pasăre
Pentru inceput am pus apa la fiert cu un pic de ulei. Intre timp am curățat ceapa, am spalat-o si apoi am taiat-o mărunt. Apoi morcovul si postarnacul , i-am curățat , spalat si apoi i-am dat pe răzătoare . La final am curățat dovlecelul de coaja...
Ciorba de legume acrita cu prune verzi
Cepele se curata ,se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se vor taia cat de marunt vom dori. Pastaile le rupem capetele,dupa care se vor rupe la dimensiuni de 4 cm si apoi se vor spala. Dovleacul se va curata de coaja si de seminte acolo unde...
Supa de legume si copanele de pui
Copanelele le-am spalat foarte bine. Am pus intr-o oala 3l de apa in care am adaugat copanelele si un pic de ulei. Cand a inceput sa fiarba am spumuit bine sa ramana limpede supica. Separat am curatat legumele. Le-am spalat. Am taiat:cartofii si morcovii,cuburi. Ceapa...
Supa de cocos
Pentru a iesi supa gustoasa luam carnea si o spalam bine dupa care o punem la fiert la foc. O lasam sa fiarba incet pentru ca noi stim aceasta carne de cocos fierbe un pic mai greu. Cand a inceput sa dea in clocot, spumuim bine pentru a ramane zeama cat mai limpede (eu atunci adaug si o lingura...
Bors de pasare
Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete. Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat...
Supa de legume cu taitei de casa
Eu pentru inceput pun pe foc o oala de 3 litri cu apa si cu ulei pana fierbe apa. Iintre timp curat legumele si apoi le spal, dupa care le adaug peste apa fiarta si las legumele sa fiarba. Intre timp fac un aluat dintr-o cescuta de apa si faina din care fac taiteii si ii las sa...